PR CUAET
-
Маю таку ж дату останнього апдейту, але нічого не змінилося ні в трекері, ні в кабінеті. Якщо щось змінюється капітально, зазвичай приходить імейл - типу ми внесли зміни, ідіть в кабінет або в трекер та подивіться. Чекаємо далі)
-
Вітаю, підкажіть, якщо прийшов NOI в EE профіль, як далі зрозуміти на яку провінційну програму далі подаватися?
-
Я вказувала hr і фінансового директора, дзвонили фіндиректору
-
в 00:00
-
Я писала своє імя та прізвище
-
Что-то не видно движа по Бэдмонтону. Кто нибудь получал на этой неделе
-
Вам папірець з кодом після подачі не видали ?
-
За слотами дивіться опівночі
-
Доброго дня як перевіряти стадію виготовлення дитячого паспорта ?сказали відправлять листа на пошту 14 березня але нічого не приходило
-
Моя думка: за аналогією примітки в формі про подорожі - окремим листом - лише ту частину, що не помістилася: «Note: If you need to add more than 200 trips, please upload the information for trips 201+ in the supporting documents table on the main application page.»
-
Де саме ви вказували temporary protection?
-
Мне тоже интересно. Так как насколько я знаю финансовые отчеты прям обязаны выкладывать для акционеров только компании которые собственно вышли на биржу, что и указано в списке документов. Небольшие компании должны отчитаться cra, на этом их «обязаны» заканчиваются, и обязать их отчитаться условному Васе сомневаюсь что возможно. Я например работаю в гос. Колледже и финансисты посмотрев на этот список сказали что даже при том что по налогам у них все открыто, конкретно эти формы они бы дали только по прямому указанию нашего вицепрезидента а доступ к счетам еще и после консультации и одобрения юристов. А небольшие частные компании так точно не обязаны каждому васе отчитываться например о том на каком основании они помещение/землю занимают. Реально такое получить узким специалистам, которых вот прям никем заменить невозможно
-
Я вже свій десь загубила ,але це такий папірець де написаний код і посилання на сайт ,переходиться на сайт ,там вводиться код і показує готовність паспорту .
-
А як він виглядає?
-
Авторизацію на сайті через дію необхідно проходити .Саме в дії слотів немає
-
Регистрация 1 минута. Спам не присылают. Добавляйте свою анкету, удобнаюо отслеживать где вы находитесь относительно тех кто подавался вместе с вами. И намного лучше чем спрашивать в чате каждый день
-
Щоб додзвонитись ,можна автододзвонювач скачати ,але це тільки на андроїд іде
-
Перетелефонуйтпе в посольство уточність за ваш лист ,могли просто не надіслати його і все
-
Тож наразі ще ніхто з FHSA саме NOA ще не отримав, але вже хоча б якісь зрушення є, це дає надію)
-
добрый день. кто может подсказать... я в данный момент ожидаю решения по аппликации AOS. можно ли подаваться на продление ворк пермита? или могут возникнуть потом вопросы при подаче на PR с новым пермитом, если номинация была выдана еще на старый пермит?
12 Jan 2024, 17:45
106167/470167
about a minute ago