PR CUAET
-
Так
-
Якщо вже є PR і будуть виконані всі умови, чи можна податися на громадянство з expired foreign passport? Чи був у когось такий досвід. В Гуглі знаходив наче були такі випадки. Питання відносно будучого закону який хотять прийняти в Україні. Наразі паспорт ще діє 3 роки. Але на PR тільки зробили подачу.
-
Скоріш всього так, то я не розібралася. Дякую що уточнили, бо ви зберегли мені день поїздки в Едмонтон.
-
Дякую,тобто ті ж документи,тільки у конверт і відправляю поштой? То виходить,переклад роблять ті,хто вирішили не завіряти в консульстві?
-
Переклад довідки не потрібен Вам переклад довідки видадуть/пришлють в консульстві
-
А якщо поштой,то то ті ж документи,без переклада довідки?
-
Начебто все
-
Може хтось брав довідку день в день в Едмонтоні, будь ласка, напишіть чи є в них така процедура? Бо мені далеко їхати туди...
-
Підкажіть будь ласка чи все я знаю, що потрібно мати з собою по документам для виготовлення день в день при особистому візиті в консульство: 1. Оригінал паспорта 2. Повний витяг з Дії (українською) (роздрукований) 3. Заява (та що на сайті) (роздрукована і заповнена) 4. Money Order на 80 CAD. Начебто більше нічого не потрібно?
-
Отут є фраза про особисту подачу. Але дійсно не чітко зрозуміло чи то тільки подача особиста, чи отримання також
-
Боже,щось я заплуталась,то ми відсилаємо поштой саму довідку,чи її переклад,бо завіряти ж тоді потрібно переклад,чи я не так розумію?