PR CUAET
-
Перетелефонуйтпе в посольство уточність за ваш лист ,могли просто не надіслати його і все
-
Тож наразі ще ніхто з FHSA саме NOA ще не отримав, але вже хоча б якісь зрушення є, це дає надію)
-
добрый день. кто может подсказать... я в данный момент ожидаю решения по аппликации AOS. можно ли подаваться на продление ворк пермита? или могут возникнуть потом вопросы при подаче на PR с новым пермитом, если номинация была выдана еще на старый пермит?
-
Ні, це ще не оцінка. Це автоматичний прорахунок/prediction. Рефанд буде лише після справжнього NOA
-
В 00:00 по Едмонтону ??? Говорили що в 5 pm ,інші в 6 pm 🧐
-
Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Документ называется Express NOA это по сути копия для просмотра NOA, после оценки декларации. Сам NOA будет доступен для просмотра 3 апреля. Я так понимаю, это просто особенности документооборота. Главное что оценили. Рефанд не знаю когда будет, не написано, обычно быстро.
-
У формі IMM 5562 подорожі, необхідно вказувати транзит через інші країни ( їхала автобусом в Грецію на відпочинок)? Чи тільки вказати період перебування суто в Греції?
-
Я всё же считаю что это уже точная оценка. Там так и написано, мы оценили и посчитали и вернём вам такую сумму, thank you Bob Hamilton. Не думаю что они потом будут переигрывать)) Такие же Express NOA я получал ранее, перед самим NOA.
-
Транзит зазвичай не треба вказувати, якщо ви не ночували навіть в цій країні.
-
Да, получила быстрее чем NOA пришло.
-
Собственно «there is no legal obligation for employer to provide an employment or reference letter”. Так это безобидная бумажка🤷♀️
-
А ваша дружина вже отримала рефанд?
-
Дякую я теж склоняюсь цієї думки 🌻🌻🌻
-
Підкажіть будь ласка за що ці 10 балів дають - Regional Experience? Це наявний job offer чи щось інше ?
-
Підкажіть будь ласка а в когось були проблеми з здачею відбитків? Частково знялися
-
Дати ви вказуєте зі штампу про перетин кордону в паспорті (якщо є)
-
Чи були у вас комтрибʼюшени в FHSA?
-
Та я теж не думаю що щось зміниться, просто сам процес довший саме для FHSA, бо це вперше в цьому році. І рефанди поки ніхто не отримав саме з FHSA. Звичайно отримають, але нажаль не так швидко як ті хто без контрібʼюшенів в цей акаунт.
-
Скажіть ми подали деклараціі (не самі, з бухгалтером) 3 березня і мені ще ні єдиного листа від CRA не прийшло, взагалі тихо - це норм? Ще чекати?
12 Jan 2024, 17:45
106184/474652
3 days ago