PR CUAET
-
В 00:00 по Едмонтону ??? Говорили що в 5 pm ,інші в 6 pm 🧐
-
Документ называется Express NOA это по сути копия для просмотра NOA, после оценки декларации. Сам NOA будет доступен для просмотра 3 апреля. Я так понимаю, это просто особенности документооборота. Главное что оценили. Рефанд не знаю когда будет, не написано, обычно быстро.
-
У формі IMM 5562 подорожі, необхідно вказувати транзит через інші країни ( їхала автобусом в Грецію на відпочинок)? Чи тільки вказати період перебування суто в Греції?
-
Я всё же считаю что это уже точная оценка. Там так и написано, мы оценили и посчитали и вернём вам такую сумму, thank you Bob Hamilton. Не думаю что они потом будут переигрывать)) Такие же Express NOA я получал ранее, перед самим NOA.
-
Да, получила быстрее чем NOA пришло.
-
Дякую я теж склоняюсь цієї думки 🌻🌻🌻
-
Ну и там никакого двойного или иного толкования нет, типа это предварительная оценка или что то будет уточнено. Всем кому пришло можно выдохнуть.
-
Доброго дня! Поділіться будь ласка досвідом щодо лікування брекетами в Канаді (місто не важливо наразі), хто з цим стикався. Якщо ви встановлювали систему вже тут або шукали ортодонта щоб продовжити лікування, та звісно ціни на корекції та супутні витрати. Буду вдячна за будьякий відгук на цю тему та інформацію
-
Добре дякую, але якщо дорога зайняла добу, наприклад перетин кордону з України був 3 числа, а прибула на відпочинок 4 числа, то яку дату вказувати?