PR CUAET
-
Дякую я з Нью Браунсвік, думаю система така ж НОК 3 чи 2 ще точний титул не написали))))
-
Ні, перша подача
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, де ви взяли цей документ? «довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП).» якщо в мене його немає, то мені можуть відмовити в оформленні паспорта?
-
Здавала екзамен в сб. У вт вночі вже прийшли результати. Подалася на апеляцію по 2 пунктах. Думала що спікінг буде низький т.яе хвилювалася. Але за листи очікувала більше. Дивно одним словом
-
По гуманітарній? Так то ж нормально що довго
-
Просто цікавить по таймингу через скільки далі якісь рухи будуть..біометрії була 16 лютого аж і тиша… і мені лише 35😂
-
Зрозуміла. Дякую
-
Буває, у старших людей часто
-
Для ПР или гуманитарной программы нужно отдельно сдавать биометрию
-
У нас вообще ничего. Ни номера, ни запросов. Тупо висит себе заявка, а я начинаю нервничать 🫨
-
Один раз дзвонив, то вони мені нічого не сказали
-
@Gena15890
-
В мене оновилась біометрія, медицина, зʼявилася дата закінчення медицини і нічого ні разу на пошту не прийшло ☹️
-
Мій чоловік подався 19 Листопада, тиша, але він не українець, зараз українські паспорти в пріоритеті.
-
Дякую. А дзвонити їм не пробували?
-
та не треба нічого покупати, це бесплатний функціонал, у мене просто скачаний Adobe Acrobat for Mac який все це робить. Якщо це важливо качав не з сайту adobe як дістрібутив, а завантажив з MacOS AppStore
-
Ніяких рухів від 20 грудня (в цей день мы здавали біометрію)
-
Service Canada де здавала написали їм листа що змогли зняти тільки відбиток великого пальця лівої руки а так не змогли зняти відбитки і то типу із за структури відбитків так… і як я розумію вони повинні ознайомитися з цим ось і чекаю якусь відповідь
-
в консульство
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
106239/466673
5 minutes ago