PR CUAET
-
Для ПР или гуманитарной программы нужно отдельно сдавать биометрию
-
У нас вообще ничего. Ни номера, ни запросов. Тупо висит себе заявка, а я начинаю нервничать 🫨
-
Один раз дзвонив, то вони мені нічого не сказали
-
@Gena15890
-
В мене оновилась біометрія, медицина, зʼявилася дата закінчення медицини і нічого ні разу на пошту не прийшло ☹️
-
Мій чоловік подався 19 Листопада, тиша, але він не українець, зараз українські паспорти в пріоритеті.
-
Дякую. А дзвонити їм не пробували?
-
та не треба нічого покупати, це бесплатний функціонал, у мене просто скачаний Adobe Acrobat for Mac який все це робить. Якщо це важливо качав не з сайту adobe як дістрібутив, а завантажив з MacOS AppStore
-
Ніяких рухів від 20 грудня (в цей день мы здавали біометрію)
-
Service Canada де здавала написали їм листа що змогли зняти тільки відбиток великого пальця лівої руки а так не змогли зняти відбитки і то типу із за структури відбитків так… і як я розумію вони повинні ознайомитися з цим ось і чекаю якусь відповідь
-
в консульство
-
Дякую
-
У мене так само з листопада тиша….
-
Зверніться в консульство ,дешевше буде ,тай слот спіймати не складно на цю дію
-
Може хтось більше на цьому розуміється, які думки? Два wp реально будуть діяти разом?
-
А если больше 30 тыс. за год?
-
Я думаю підійде, якщо у вас немає саме папірця цього. Ви можете подзвонити/ написати емейл і запитати.
-
Напевно 25 відсотків
-
У Вас отлично идёт- сдвиги есть👍 получается тоже АОR больше 4х мес шёл. У меня появилась надежда 🥹
-
у кожного по різному.
12 Jan 2024, 17:45
106247/466989
4 minutes ago