PR CUAET
-
Хіба не потрібно робити фото дитини на новий паспорт при подачі заявки? Чи можна їм принести готове фото дитини разом з копіями документів?
-
Доречі в посольстві сказали що в 00:00 до всіх посольств оновлюються слоти
-
Другий день це мало 😂
-
Дія повністю заміняє ці папірчики ... Почитайте закон ,актуальність можна перевірити за кюар кодом в дії
-
3,5 місяці ..
-
Якщо дійсно так, то, скоріше за все, будемо довго чекати:) Але я все одно готую документи на провінційну програму (точніше на 2)
-
go.mfa.gov.ua/
-
Ось тут прорахувати можна t.me/prcuaet/100008/116307
-
Після завантаження оновленої форми 5669, мілітарі айді та інших документів з додаткового запиту, скільки в кого пройшло часу до наступного апдейту в кабінеті IRCC? І що то був за апдейт?
-
Подскажите, пожалуйста, кто продлевал study permit для школьников, вы подавали provincial attestation letter? На сайте вроде бы как написано, что для школьников не нужно: You do not need a PAL when applying for a study permit if you • are applying to study in a preschool, primary school or secondary school (up to grade 12)
-
А ви вказували 3 роки?
-
Та ось думаю. Зараз налаштую телефон щоб кожної години дзвонив))
-
Якось та буде, ще ніколи такого не було щоб якось та не було))
-
О, дякую велике!
-
На сайті консульства знову повидаляли коментарі ?
-
Оформіть новий поки не пізно ,з продовженим багато обмежень .Конкретно за виліт не вкурсі чи можна
-
Якщо дитина до 12 років, можна фото принести 10*15 і анкету заповнену від батьків. Ця інфо є на сайті.
-
Ні, я так і не була впевнена, що то підходить і пішла до нотаріуса
-
Та я саме по черзі на різні міста дивлюсь. І в сумі це вже давно не два дні
-
Підкажіть будь ласка, а які саме документи ви запросили з роботи? Чи підійде просто employment letter?
12 Jan 2024, 17:45
106277/408080
4 minutes ago