PR CUAET
-
А якщо поштой,то то ті ж документи,без переклада довідки?
-
Начебто все
-
Може хтось брав довідку день в день в Едмонтоні, будь ласка, напишіть чи є в них така процедура? Бо мені далеко їхати туди...
-
Підкажіть будь ласка чи все я знаю, що потрібно мати з собою по документам для виготовлення день в день при особистому візиті в консульство: 1. Оригінал паспорта 2. Повний витяг з Дії (українською) (роздрукований) 3. Заява (та що на сайті) (роздрукована і заповнена) 4. Money Order на 80 CAD. Начебто більше нічого не потрібно?
-
Отут є фраза про особисту подачу. Але дійсно не чітко зрозуміло чи то тільки подача особиста, чи отримання також
-
Боже,щось я заплуталась,то ми відсилаємо поштой саму довідку,чи її переклад,бо завіряти ж тоді потрібно переклад,чи я не так розумію?
-
Може це я не так зрозуміла. Я зараз перечитала як написано на сайті Торонто, то там по іншому написано.
-
Так, у них це на сайті написано
-
Доброго дня. Моя свекруха має звичайну візітор візу(подавали 5 років назад) якщо вона приїде до березня то можна подати на ворк перміт , а чи буде ще ця разова допомога і хелс карт? Дякую
-
И скажите такой момент, если 1 год была baker, а через год дали договор job offer на main baker для pr так нельзя ?
-
Доброго дня. Якщо в мене два паспорти один який з візою а інший вже не дійсний. Чи можу я в Калгарі здати попередній та замовити новий? Дякую
-
Тільки статус змінився на submitted