PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, кто знает. С работодателем будут связываться для подтверждения трудоустройства на провинциальном этапе и на федеральном? Или только один раз перед получением номинации? Хочу поменять работодателя, но переживаю, что текущие обидятся и не подтвердят, когда им будут звонить.
-
Чи роблять продовження дитячого паспорта від народження до 4-ох років????… бо ж там вже й фото треба міняти дитині…. Стояла в живій черзі, сказала що закінчився дитячий паспорт….. ловіть слот!- за продовження жодної мови… хтось продовжував?
-
Ше на жодну вказану годину не натрапила….теж пробувала і в 00:00…. Не щастить! Бо ж якось ловлять ті слоти….
-
Я завіряла також в нашому сервіс онтаріо. показала їм документи і спитала чи вони роблять їх, жінка відкрила там якусь книжку, каже да, поставила печатку, всі розписались. Сподіваюсь підійде
-
Скажіть будь ласка це чеклист до AOS? Бо в мене відкривається зовсім інший документ, такий як і раніше був. Чи могли б ви дати посилання? Дякую
-
Добрий день, я в цій програмі заповнила та натиснула відправити. Але видало помилку " це Ваша не перша декларація, змініть в файлі". Але я приїхала в лютому 23р і вказувала дати з перміту. Це моя перша декларація. Що в такому випадку робити?
-
Потрібно зателефонувати таки і уточнити , чи є та інформація. Бо це дуже часта причина чому не нараховують кліматичні і може бути відмова по дитячим. Я б зателефонувала і поспілкувалася. Я вчора чекала 20 хвилин на лінії, не так і багато
-
Якщо у вас є діючий WP і віза, тоді можна виїхати