PR CUAET
-
Боже,щось я заплуталась,то ми відсилаємо поштой саму довідку,чи її переклад,бо завіряти ж тоді потрібно переклад,чи я не так розумію?
-
Може це я не так зрозуміла. Я зараз перечитала як написано на сайті Торонто, то там по іншому написано.
-
Так, у них це на сайті написано
-
Доброго дня. Моя свекруха має звичайну візітор візу(подавали 5 років назад) якщо вона приїде до березня то можна подати на ворк перміт , а чи буде ще ця разова допомога і хелс карт? Дякую
-
И скажите такой момент, если 1 год была baker, а через год дали договор job offer на main baker для pr так нельзя ?
-
Доброго дня. Якщо в мене два паспорти один який з візою а інший вже не дійсний. Чи можу я в Калгарі здати попередній та замовити новий? Дякую
-
Тільки статус змінився на submitted
-
Подскажите пожалуйста, для baker на сколько нужно английский сдать для pr?
-
Спам завжди перевіряю, голяк
-
Приходить лист-підтвердження, що ваша заявка просто submitted. Перевірте папку Спам, може лист туди попав
-
Підкажіть будь ласка, при подачі заявки приходить хоч якийсь автоматичний лист з підтвердженням що заявка прийнята? Нам нічого не приходило, а народ пише що наче щось отримували... Подавались 7-11, досі не отримували нічогісінько.
-
Виходить, що так…