PR CUAET
-
Если посчитать сумму, то в итоге выходит 1310 за двоих , включая биометрию. Тогда не понятно, как у вас получилось вначале 1030, если должно было быть 1140.
-
Так
-
Спасибі. Я так розумію, головне пройти медогляд в Європі протягом 90 днів з дня отримання ворк перміту?
-
Можливо
-
Всім доброго дня! Хотів поцікавитись, чи можливо спочатку приїхати до Канади, отримати ворк перміт, а потім вже пройти медогляд в Європі?
-
Після майже року пошуку ортодонта для продовження лікування брекет систем у доньки, зняли брекети взагалі. Бо ніхто не погодився продовжувати… 🤷♀️ А на нові 11 000 не було. Зняття та виготовлення кап (4 пари) коштувало 1000саd. Vancouver BC
-
Надо в Привате узнать возможно ли выписку взять онлайн
-
Наверное только им писать или звонить 🤷♀️
-
Дякую !
-
Нет. Нужно показать её пенсию и не писать про содержание. Потому что спонсорство в канаде оформляется по другому. Если так хочется вы можете писать что вы её содержит. Но в первую очередь напишите конкретно о доходах аппликанта так как они этого требуют
-
А чому не показувати доходи чоловіка наприклад? Так і писати лист - такої вимоги у програмі немає, я не працюю через те і те, але мій чоловік (депендент) отримує зп, забезпечує сім'ю. Думаю це більш логічно, чим нічого не показувати. Ну і далі або офіцер прийме це або ні
-
Так, можна. Там є сапеціальна таблиця розрахунку