PR CUAET
-
А как интересно показать пенсию ? Просто скриншот с Приватбанка ? Так там же суммы в гривнах будут или можно взять выписку онлайн как-то ? И потом перевести ее
-
Обов'язково потрібно знову отримати візу, якщо вона планує в'їхати до Канади. Без візи, навіть з діючим ворк пермітом, її не пустять. Ворк перміт дає право залишатися і працювати в Канаді. На в'їзд право дає віза
-
Добре нагадаю. Дуже дякую
-
Нагадайте мені ввечері в приват, чоловік все робив, я запитаю сайт
-
Так, дякую за роз'яснення.
-
Не підкажете ,будь ласка 🙏через який саме сайт, бо в мене інформація ,що тільки поштою та листами фізично їм відправляти
-
Думаю, треба вказати доходи чоловіка. Тут ви рахуєтесь як один household. А батьки-пенсіонери- окремо, це від дітей незалежний household.
-
В 3 клика через приват24. Выписка со счета расширенная например
-
Вы сейчас другую ситуацию описали. Первоначально речь шла о аппликанте пенсионере родителе которого содержат канадские дети.
-
Здається безкоштовно, ми робили через сайт норвежський, чоловіку прийшов рекорд буквально за пару днів, мені за тиждень
-
Треба показати щось немає значення скільки там грошей, лиш би вони бачили що вона щось має.
-
Теж думаю що хороша ідея показати виписку з рахунку апліканта. Такий собі Proof Of Funds імпровізований
-
Вы показали её счёт в банке. Это то что они хотели увидеть.
-
У нас така сама ситуація Мама не працює ходить на курси. Я написала листа, що я покриваю її витрати. Додала її виписку з канадського рахунку тут, вона там має деякі гроші. Її лист зі школи що вона вчиться. Свій лист що я працюю і свій банківський рахунок. Відправила будемо очікувати, що буде далі.
-
Не думаю. Якщо вони би хотіли аби була вимога конкретно на гроші, вони би це відразу вказали як умову. Їм просто треба знати, що є якісь кошти.
-
Хоча мене особисто трошки бентежить " we still CAN approve your application" Краще було б написано "we WILL"😂
-
Добрий день. Підкажіть, чи все вірно я роблю! Потрібно зробити довіреність на маму, я наразі в Саскатуні; текст є, місцевий легалізований нотаріус завіряє, ставить свій підпис, печатку, а далі потрібно проставити апостиль в Реджайні? Якщо так, то на яку саме адресу відправляти, яким чином оплачувати за їхні послуги... Дякую.
-
Думаю, важливіше взагалі що вони просто матимуть причину поставити financial inadmissability. А потім як виключення дати pr.
-
Покрокова*
-
Добрий вечір. Підскажіть якщо у дітей (6 і 12 років) є VR, чи можу я до 31 березня апелювати на SP? Якщо так, чи є погано ва інструкція? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
106498/431160
2 minutes ago