PR CUAET
-
А який банк?
-
Мне совсем не хочется играть в игры с иммиграционным офицером и чего то потом доказывать. Легче показать доходы чем потом получить отказ и доказывать что они не имею права:)
-
Все правильно. Такий додатковий лист іде лише по ворк пермітах.
-
Так. По пошті прийшло на початку березня
-
www.instagram.com/p/C4yiGsLLAks/?igsh=MXQyY3psdHVpb2JzZw== Прошу проголосувати за мого брата - номер 1. Він дуууууже старався і проявив нереальну силу волі 🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
-
Мені не продовжили ...
-
Якщо вона матиме роботу або пропозицію про роботу
-
Саме так, потрібна нова віза. В ідеалі подаватися не з України - черги там зарза дикі.
-
Чому ні? І допомогу оформіть обов'язково
-
Хороше питання. Чесно кажучи не впевнений на 100%. Краще новому овнеру питатися в AIP
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо диплом на українській і англійській мовах (міжнародний). Все одно треба на апостиль відправляти чи я можу одразу завантажити його в WES?
-
Чесно кажучи сумніваюся.
-
Так точно, дуже слушне зауваження! 🙏 все одно це вигідніше ніж брати мортгейдж на цю суму з поточними рейтами. Треба уважно рахувати тільки
-
Технічно так. Але я по факту даю як є, переважно не чіпляються
-
Але RRSP Ви повинні потім повернути, починаючи з 2 року після зняття. Кожний рік Ваша сума/15 ( платіж розбивається на 15 років), інакше ця річна сума доєднується до Вашого оподаткованого доходу за той рік, в який ви RRSP/15 не повернули.
-
Все що реалістично потрібно вказати. Все що не реалістично адресувати листом: Іздила по роботі в такі періоди , в такі країни, з такою частотою, переважно на стільки днів
-
Если почитать в списке документов, по рурал, то там написано, что если человек уже работает, не нужно это доказывать.
-
Здравствуйте как гражданке РФ взять справку об отсутствии судимости с Польши ? Может кто то подскажет?
-
Все одно
-
Дякую, у нас скошіа і глухо 😡
12 Jan 2024, 17:45
106593/433592
4 minutes ago