PR CUAET
-
Хороше питання. Чесно кажучи не впевнений на 100%. Краще новому овнеру питатися в AIP
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо диплом на українській і англійській мовах (міжнародний). Все одно треба на апостиль відправляти чи я можу одразу завантажити його в WES?
-
Чесно кажучи сумніваюся.
-
Так точно, дуже слушне зауваження! 🙏 все одно це вигідніше ніж брати мортгейдж на цю суму з поточними рейтами. Треба уважно рахувати тільки
-
Технічно так. Але я по факту даю як є, переважно не чіпляються
-
Але RRSP Ви повинні потім повернути, починаючи з 2 року після зняття. Кожний рік Ваша сума/15 ( платіж розбивається на 15 років), інакше ця річна сума доєднується до Вашого оподаткованого доходу за той рік, в який ви RRSP/15 не повернули.
-
Все що реалістично потрібно вказати. Все що не реалістично адресувати листом: Іздила по роботі в такі періоди , в такі країни, з такою частотою, переважно на стільки днів
-
Если почитать в списке документов, по рурал, то там написано, что если человек уже работает, не нужно это доказывать.
-
Здравствуйте как гражданке РФ взять справку об отсутствии судимости с Польши ? Может кто то подскажет?
-
Все одно
-
Дякую, у нас скошіа і глухо 😡
-
Так, вони передають у Консульство. Бо в Посольства інші обов'язки
-
И у нас нема
-
🫠🫠🫠
-
Нічого нема
-
Берете выписку из Дии, копию паспорта, на сайте консульства заявление есть, его печатаете и заполняете, идете в банк берете money order на 40 долларов на имя консульства и отправляете им, вкладывая внутрь ещё один конверт с вашим адресом
-
Дуже дякую, начебто така і є інформація на сайті, і про мані ордер теж на embassy написано… я правильно розумію, 40$ на кожного апліканта окремо?
-
Я робив по інструкції з сайту, як було вказано туди і відправив, думаю там вони вже перенаправляють до консульства самі.
-
Документами громадян займаються консульства, а не посольство
-
без шансів
12 Jan 2024, 17:45
106602/439023
2 minutes ago