PR CUAET
-
Всім привіт .Хтось підкаже де ,хто робив переклад польської довідки !! Юриста порадьте !! Велике дякую
-
що мається на увазі зрушився, вам Approved in Principle прийшов? Це ж наче наступний крок
-
Добрий день, підкажіть , довідка про не судимість має дію в 6 місяців , правильно ?
-
Що Ви маєте на увазі про кінцеву дату роботи? Тобто на скільки ви просити подовжити wp? Якщо я правильно розумію, то +3 роки з дати подачі на новий wp.
-
Тобто ви комусь продовжували і результат не той на який очікували?
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, анімації, програм та мультфільмів😎 Класно проведемо час з користю та покращимо математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть, кому надіслати посилання 🙂
-
Спробуйте провірити на сайті на якому етапі ваша справа. ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
Кінцеву дату, на яку ви просити подовжити ваш wp? Або ви хочете, щоб wp закінчувался через три роки від закінчення старого? Я думаю, правильніше - три роки з дати подачі аплікації на новий wp.
-
Вимоги показати доходи канадського родича немає, ні у програмі, ні на ділі.
-
Підкажіть будь ласка, якщо подали податкову декларацію, коли вона з'явитися у cra account , просто цікаво... бо вже пройшов тиждень навіть мабуть більше трохи, чи це ок ?
-
@OstapBosak
-
Добрий день Підкажіть будь ласка хто має зразок як правильно заповнити цю форму на довідку про несудимість з Ізраїлю ? Дякую
-
може треба просто в саппорт написати
-
До момента следующего въезда в страну
-
я не вказала кінцеву дату роботи
-
Щиро дякую за відповідь.
-
Так пусто. Я дитячі дивилась. 0.
-
Тобто на цьому тижні тільки в понеділок виставляли?
-
Пусто в 3 місцях
-
Дохлий номер. Зараз сиджу немає нічого
12 Jan 2024, 17:45
106662/425560
less than a minute ago