PR CUAET
-
ви можете пояснити що таке "зрушення" ? )
-
Дуже дякую
-
2 дні
-
Питали у імігрейшн сьогодні , дзвонили , та сказали що це тільки для дітей які вже самостійні які не під батьківськими документами . Діти хто не залежні від батьків , то в них анулюється і треба питати на новий який на 6 місяців . Якось так . Може щось не так зрозуміла .
-
з легкої програми для обʼєднання родин поступово перетворюється наша програма на гуманітарну🤔
-
Те ж саме
-
у всіх так
-
Добрий день, можливо хтось знає чи був у подібній ситуації. Хочу вступити на однорічну програму, на яку загалом потрібен Study Permit. Але згідно з IRCC public policy ті хто має Work Permit зараз можуть навчатися без Study перміту. Усім моїм знайомим які отримали Ворк Перміт в той же час що і я, прийшли листи від IRCC про те, що вони eligible і можуть вчитися без Study Permit, але мені цей лист не прийшов. Хочу дізнатися, чи без цього листи я не можу вчитися чи він не є обов’язковим якщо по всім пунктам я підхожу під цю public policy. Можливо хтось в курсі або знає як можна зв’язатися з IRCC по цьому питанню?🙏🏻
-
О, вже і таке є в Дії? Супер! Дуже дякую
-
нічого не вплине. вам ж потрібно свій статус і надалі в Канаді продовжувати. а PR може затягнутися на роки
-
це неправильно. через яку програму подавали? ми подавалися самі через Welthsimple - за 3 секунди вже було в кабінеті CRA, за 2 дні опрацьовано, за 7 днів - tax return на рахунок
-
Скажіть будь ласка ті хто вирішив продовжувати WP після подачі заявки на PR, чи не вплине це на сам процес розгляду документів по PR, це ж буде новий перміт з новим номером, чи взагалі як це все відбувається?
-
Підкажіть будь ласка, в яку секцію анкети на PR краще вказувати досвід роботи депендента, якщо депендент не отримує жодних балів за свій досвід роботи та його досвід роботи ніяк не впливає на заявку? Внести цей досвід у секцію Work History чи у Personal History? Існує 2 проблеми: 1) Якщо внести до Work History - система буде вимагати додавання референсів з усіх роб місць, плюс їх переклади, плюс пруфи зп і т.д. - але ж навіщо все це якщо депендент не отримує жодних балів за свій досвід 2) Якщо внести досвід до Personal History як Employment activity, тоді стає набагато простіше, АЛЕ потрібно буде відповісти Ні на питання "Чи має депендент досвід роботи?" в секції Work History. Тоді, чи може така відповідь стати приводом до визнання MISREPRESENTATION? Схиляємось до варіанту вказати досвід у Personal History section та залишити секцію Work History пустою, з доданням LOE де опишемо чому так вчинили. Чи буде така дія правильною? Дуже дякую за допомогу @OstapBosak
-
Добрий вечір! Може хтось стикався, робив дублікат додатку до диплому і його зробили вже нового зразка, розширений и двома мовами, підкажіть будь ласка, чи приймає WES такі додатки, чи я маю все одно його перекладати у сертифікованого перекладача в Канаді? Дякую. Всім гарного вечора
-
люди на AOR вже скоро будуть чекати по півроку....
-
Та вроді, то якраз Остап порадив так робити, бо ж таки балів не дають за досвід чоловіка