Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Канада - тільки лист від hr, там вимагалося по списку, але все по факту листи. А на фоп - лист і виписки з банку. По однлму з фоп не писалося що фул тайм, але сумарно закордонного досвіду було 9 років
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Вам повинні були дати паперовий варіант. На імейл зразу має прийти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Ми поки пройдемо ці кола … програми, станемо юристами. Але мені цей дефінішн мей подобається. Я так і зрозуміла що то є перелік exception які можуть (тобто optional act) надані. Якби той мей був і тільки 39 пункт, то да. А так обирайте опцію exception яку треба. Вас би заспокоїв shall be granted if needed)) ну так не пишуть у полісі 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Я думаю чи це тільки я одна що можна сказати зовсім не здивована тим що відбувається або не відбувається 🤣.Знаючи як Канада не пускала сюди родичів і давала відмови по гостьовим візам що причини не потрібно було то з pr вони будуть робити що захочуть(те що і роблять),так що все вірно сказано. Все на розсуд офіцера,а його рішення як закон. Тому готуватися потрібно до будь-якого рішення. Або не дуже розраховувати що все буде ОК.В Канаді на рахунок імміграції нічого не змінилося. Ми ті самі українці що і були. Ніхто і не збирається розглядати програму швидко тому що у нас закінчуються перміти і тому що у нас війна не закінчується.Невідомо коли взагалі почнуть відкривати заявки перепрошую ще осінні!А за ними три місяці зимових висять і місяць весняних. А ще до осені ви уявляєте масштаб?Розуміючи що паніка тільки наростає і дивлячись на те що з осені буде скорочення тимчасових резидентів то розуміється одне,що якщо влада не знайде вихід то багатьом доведеться залишити країну і чекати на результати поза її межами 🤷🏻‍♀️😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Я взагалі відправляла їм запит без файлів. Через пару днів вони надіслали мені імейл, де попросили надіслати їм документи (на імейл) й заповнити аплікаційну форму. Тож ви теж так можете зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Прямо в саме яблучко 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    100%. Квартири продавати зарано.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5254797562T Offline
    t5254797562T Offline
    Razumova Tatiana
    wrote on last edited by
    Спасибо большое
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Skoblenko
    wrote on last edited by
    Не знаю через яку програму... через бухгалтера :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6496318773T Offline
    t6496318773T Offline
    Xenon
    wrote on last edited by
    www.ctvnews.ca/politics/canada-to-set-targets-for-temporary-resident-arrivals-1.6816754
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Минулого тижня сказали нічого крім Т5 немає, сьогодні чоловік взяв у іншому відділенні, завтра я знову йду на наше відділення - побачимо що тепер скажуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t287232795T Offline
    t287232795T Offline
    Oleksandr Koloshynskyi
    wrote on last edited by
    Невелике уточнення. Це є на вебсайті дії
    1 Reply Last reply
    0
  • t255267390T Offline
    t255267390T Offline
    Богдан Турченко
    wrote on last edited by
    Мені сьогодні прийшло. Буде доступне 28го
    1 Reply Last reply
    0
  • t255267390T Offline
    t255267390T Offline
    Богдан Турченко
    wrote on last edited by
    Якщо буде можливість - загляніть до бранчу, вони вам роздрукувати можуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t492721021T Offline
    t492721021T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Savkiv
    wrote on last edited by
    Marta дякую за відповідь🤗 Паперовий варіант з клініки у мене є, але тут не вказано термінів виконання чи передачі результатів в IRCC. Зрештою мені ці результати і не потрібні, потрібно лиш зняти обмеження з work permit, і не знаю чи я це вже можу робити(якщо з здачі останнього аналізу пройшов тиждень)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Гуцул Ірина
    wrote on last edited by
    А можна подавати на гуманітарну і якщо відмовлять наприклад то потім подаватись по іншій ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1164867791T Offline
    t1164867791T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Я так само відправляв в Торонто 6 лютого, приїхало до них 7 лютого, і досі тиша. Так само пише, що номер ще не зареєстровано на зворотню доставку, нічого немає. Це взагалі сюрприз, що Оттава так швидко присилає довідки. Знав би то одразу туди б відправив(
    1 Reply Last reply
    0
  • t559892373T Offline
    t559892373T Offline
    Tatiana Didenko
    wrote on last edited by
    Точно такая же медицина :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t629854095T Offline
    t629854095T Offline
    Oleksii Mazura
    wrote on last edited by
    IB не настільки простий та user-friendly як wealthsimple, хтось же вибирає questrade але це вже на ваш смак. Для початку wealthimple буду простішим (як вони рекламують так і є можливо почати з мінімальних коштів хоть і 1$) Хочу вказати відразу я не financil advisor😅і щось рекомендувати не можу))) головне почати, зрозуміти яка ваша ціль і термін інвестування (покупка квартири, пенсія, навчання для дітей, просто вам нікуди гроші вкласти….)(2,10,20,50 років) . Дальше зрозуміти наскільки ви будете терпеливі якщо ваші інвестиції будуть летіти вниз (чи зможете ви витерпіти, або навіть зрозуміти що ви зробили помилку і закрити вашу інвестицію в мінус)- щоб не закривати в мінус потрібно зробити свою розвідку по компанії зрозуміти куди ви вклали гроші, так вам буде чуть спокійніше. І тільки тоді вибирайте що вам потрібно 😊 потрібно багато читати(якщо розбираєтесь читати квартальні та річні company report) , дивіться що рекомендують інвестиційні компанії(на приклад morningstar), але завжди перевіряйте це ваші гроші! А що купувати … відразу кажу я фанат криптовалют!(можливо хтось там робе гроші, і бачу майбутнє в цьому). Скажу так, процентна ставка в США ще залишається високою , ходять чутки(досить реальні чутки) що її почнуть знижувати влітку, тому компанії які потребують кредитування для розвитку зможуть «простіше дихати» а це реальний сектор…. А також золоте правило, не тримайте всі яйця в одній корзині Diversification !
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags