PR CUAET
-
Якщо не можуть знайти - спробуйте через сін номер а потім через імʼя. А взагалі я своє відправив до того як форма прийшла - вам надсилали стейтмент на початку січня, там є усі ваші контрибуції за рік. А імʼя буде the bank of Nova Scotia trust чи то company чи corporation
-
Поясніть будь ласка Ми 27 лютого подали податкову декларацію ( через бухгалтера) станом на сьогодні відповіді ще немає, чи це нормальний термін? Також цікавить, в лютому 22 ми як рік у Канаді, під час перебування тут народилася дитина, бухгалтер при подачі не вказала дітей ( одна дитина приїхала з нами) пояснюючи тим, що оскільки ми тут менше 18 місяців, то не вказуємо ще дітей, так має бути, чи потрібно буде переподавати?
-
А кому цікаво … Раз я вже написав, можу дати реферальне посилання на wealthsimple, ви та я отримаємо по $25 😋 Не вставляю посилання так як можливо це проти правил цього чату!
-
Мені цікаво. Киньте мені будь ласка
-
6 пункт
-
-
Привіт 🖐🏻 Можливо є тут хто має діабет 1 типу і хто вже скористався податковою знижкою на інвалідність (DTC)? Є парочку питань 🙏. Можна в приватні 🤗