PR CUAET
-
Мій адвокат сказала, що раніше таке по українцям майже не запитували, а зараз дуже часто
-
О,дякую.будемо мати наувазі
-
Дякую!
-
Останній прохідний був 75 Відповідно англійську мінімум 4, але можливо вище, залежить від того чи добираєте бали
-
Зрозуміло! Дякую!
-
Я теж нічого не вказав і прийшов стандартний доп запит щоб пояснив. Прийшлось перекладати військовий квиток - особливо де вказано "не служив", та додаток до диплома - де є предмет "військова підготовка".
-
Якщо буде ,буде писати -навчався в університеті,не служив.Проходив військову підготовку в університеті.
-
Поки не було
-
І ніяких доп запитань не було ? Запросів
-
Проте якщо ви тільки на початку шляху, і можете собі позволити хорошого консультанта/адвоката - я б подавався на гуманітарну зараз. Але при тому паралельно готував документи на AOS щоб мати запасний план
-
Хороше запитання. Я б робив гібрид. Подавався на AOS (якщо у вас все вже готове для цього), і якщо/коли буде запит Procedural Fairness Letter по медичній admissibility по дитині, подавав гуманітарне прохання у відповідь на запит, щоб вам зробили вийняток.
-
Чи не служив? тому що був студентом и проходив підготовку на кафедрі?
-
Ми ніде не вказували нічого.адвокат сказав ,що це не служба.
-
Можна здавати в будь якому ВАК
-
тільки WES потрібно данні вносити
-
Тобто не служив, і вказати кафедру як військову підготовку?
-
2 за останні 5. Якщо маєте час, можете попрацювати 2 роки тут і тоді подаватися. Але по часу це складно. Бо потім в пулі чекати 1-5 місяців, потім номінаця 2-6 місяців, і тільки тоді можна буде подаватися на новий ворк перміт - тому все це впритик
-
Дякую! Документи про освіту теж не потрібні, так?
-
В Public Policy яка цю програму регулює немає такого критерію. Питання фіктивних шлюбів яке було таке і є, бо по шлюбу можна також спонсорувати, не обовязкова ця програма. Тому до свіжих шлюбів буде потрібна більша кількість документів щоб довести стосунки. Але в загальному по одруженню свіжому подаватися можна
-
Ні.Кафедра -це не служба.в військовому квитку так і написано -службу не проходив.
12 Jan 2024, 17:45
10691/449032
3 minutes ago