PR CUAET
-
Сьогодні мій депендент отримав вклеєну візу у паспорт і лист для офіцера, який треба предʼявити в аеропорту Канади, а я і інший депендент на території Канади все чекаємо на eCoPR 🙂 Насправді, від початку мого очікування не так багато часу пройшло, але-але
-
Если человек не планирует далее жить в Канаде, а приехал на пару дней, понятно для чего(получить пермит и деньги), можно и не подавать налоговую декларацию в Канаде. А по поводу 3000 полученных , спросите в своей стране проживания, нужно ли и как их показать у себя в налоговой. А если все же захотите подать в Канаде декларацию за тот год в котором навестили Канаду, тогда за доходы из-за пределов Канады платить ничего не нужно, но и как, сами понимаете, о никаких возвратах речь тоже идти не может!
-
Подскажите пожалуйста что такое АOR, я получила вот такое письмо : This confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) on 2023/11/03. Это оно?
-
Достатньо швидко. Біля тижня
-
Привіт, підкажіть будь ласка, якщо в дитини новий паспорт то треба на нову візу подаватись, і як це зробити якщо в неї минула дійсна до 2025 року
-
Кто ездил в Оттаву уже, такая формулировка на мани-ордере подойдёт Консульству Оттавы?
-
Біометрія потрібна з 14 років. То ж потрібно здати!
-
We must send all required documents before April 4, 2024 ( required documents were sprayed IMM5496 and confirmation of monthly payment of your pension)
-
Завантажували самостійно, переклади з України, все ок пройшло. Там є опція в WES після оплати заявки, що можна завантажити диплом.
-
Да И должен быть номер, которые начинается на Е Это номер вашего дела
-
На сайті ircc потрібно заповнити заявку, оплатити і засабмітити.
-
У нас було написано Embassy of Ukraine in Canada (як і в інструкції на сайті) і підійшло. Але на мою думку consulate також підійде, головне що цей у них на руках. А чому 173 , а не 172?
-
Офіцери що розглядатимуть вашу ПР справу непередбачувані! Іноді проходять повз деяких неточностей, а іноді «дрючать» по повній, прискіплюючи витребують документ за документом!
-
Спасибо, большое за ответ. Номер есть 👍 получается, что я одна из немногих в Квебеке, кто его получил 🤷♀️