PR CUAET
-
Це є будь-яка програма, чи то FWS чи то CEC. Головне мати френч CLB 7
-
Depends on the Immigration program
-
Ну читайте хоча б закріпленні повідомлення. І ви вже це питання задавали декілька разів в цій групі і отримували відповідь що можна і коли можна. Офіційний сайт програми вже теж добавив відповідь на це питання у рамочці і жирним шрифтом
-
После подачи и до финального решения. Это только для основного апликанта. И относительно этой программы.
-
Відповідь якась, approved in principle або відмова
-
Добрый день. Остап, я хотела узнать, если отец ребенка не дает разрешение на пр, можно подаваться без него, а потом просто продлевать ему визитор рекорд и визу?
-
На какие сейчас числа появляются слоты на паспорт детский?
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка, в дитини стаді перміт закінчується в серпні цього року, чи можна вже подаватись на новий чи ще зарано і це тільки я можу зробити за 2 місяці до кінця дії цього ще діючого?
-
15 днів після здачі відбитків
-
Вибачте ! Просто різні були думки, тому і хотіла уточнити остаточно !
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, скільки саме днів потрібно провести у будь-якій країні, щоб потрібна була ця довідка? 6 місяців всюди пишуть. А днів скільки?
-
Доброго дня, я хотіла би дізнатися, якщо батько не дає дозвіл на ПР дитині, можу я подаватися без дитини, а просто продлівати його визитор рекорд і візу завдяки моєму піару?
-
Поздравляю, мы тоже с Монреаля. Уже радует что Квебек начал работать. Очень за вас рада
-
@OstapBosak
-
Так, в анкеті пише 6 міс. Але можуть дати запит на довідки де ви були і менше ніж 6міс. 2+3 і так далі. Багато хто писав.
-
I came under CUAET
-
Humanatrain
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, який офіс розглядав Ваш кейс - Ванкувер чи Ніагара?
-
скажіть будь ласка 🙏 які можуть бути наслідки ,якщо в подачі на візу CUAET написала дівоче прізвище без однієї літери та і в інших документах які робили я в Канаді ?
12 Jan 2024, 17:45
107108/408109
5 minutes ago