PR CUAET
-
Різні. Треба швидко всюди дзвонити/писати щоб виправити помилку на документах. Але я трохи не зрозуміла на яких документах пишеться дівоче прізвище взагалі… Коли подаватиметесь на ПР, можна буде написати пояснювальний лист, що це була помилка і ви не мали на мені приховувати інформацію
-
Где-то 26 декабря на маму, и где-то 29 января 2024 сестра с семьей
-
Може краще до консультанта навіть…. Але на скільки я знаю, то коли сам знайшов і повідомив про помилку, то набагато менше наслідків ніж коли знайшли вони
-
Якщо ж людина знаходиться в Україні зараз, то як їй отримати цю довідку? Тато мій в Україні, намагався отримати довідку, йому сказали, що не видають, користуйтеся витягом з Дії((
-
If you live outside of Russia Apply in person to the Consular Section of your nearest Embassy of Russia. You may also give a representative power of attorney to apply on your behalf. Apply via a representative to the Main Information and Analytical Centre in Moscow (website available in Russian territory only)
-
Удачи вам и вашей семье, надеюсь все дождемся 😊
-
Так, для пр. По деяких програмах (таких як в мене) дуже часто дають запити на свіжі довідки (до 6 міс), тому наприклад всі довідки які я робила рік тому вже не підходять. З ними можна податись по теорії-але потім прийде запит на свіжі, і вони ще дають дуже мало днів щоб це дістати.
-
тому не дали
-
в мене не було галочки в анкеті, що я хочу працювати…🥲
-
Дивно, щось змінюється у них в правилах, в мене також віза visitor, але дали wp в аеропорту
-
А довідку краще одразу брати при виїзді з країни чи доки вони згодяться, стануть недійсними? Довідки лише для PR потрібні? Дякую.