PR CUAET
-
У нас в Монктоні designated тільки 2 daycare, на жаль. Це ті що є у списку AIP. Мені казали, що інші теж десігнейтид, але я в переліку на сайті їх не бачу
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, як зараз працює процедура с оформленням нового паспорту? Стала в електоронну чергу в посольство в Едмонтоні ще в січні і ніяких новин. Чоловік взагалі не може стати в чергу, бо немає дії, Укр.картки та немає звʼязку на укр сімці 🙄 Комусь вже вдалось потрапити до посольства через електронну чергу? Дякую
-
чесно скажу - подавався в грудні 2023. що відмічав- не памʼятаю. користувався інструкцією, відео та нашим PRCUAET каналом. подавав то трьох дочках - найменшій школярці отримали за місяць, студенток ще розглядають.
-
ні, так не вийде, програма воззʼєднання сімей діє якщо у людини є тимчасовий статус в канаді, а якщо батьки заїдуть після 31.03 і отримати wp в аеропорту чи податися на нього зсередини канади до 31.03 не встигнуть, то тимчасового статусу у них вже не буде, а заїхавши як туристи вони уже не зможуть податися по цій програмі www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/pr-pathway-family-ukraine/eligibility-requirements.html
-
Ойой, читайте умови ЕЕ, там де слово Квебек є я не знаю :)
-
На эту неделю
-
На март
-
Детские