PR CUAET
-
Різні звісно
-
Вул
-
Вони можуть приїхати, як туристи і податись. Потім приїхати, коли буде портал 1. Статус візітор також належить до temporary residents status. Це є на сайті
-
Я думаю, що якби вони хотіли ділитися особистою інформацією, робили б це. Я за них не буду це робити. Так само і я не хочу ділитися подробицями особистими. Моє перше повідомлення було стосовно строку очікування 4 місяці від подачі аплікації
-
З моїх спостережень за цим чатом, виходить, що офіс в Ніагарі швидше оброблює кейси ніж у Ванкувері
-
Віза візітор дає тимчасовий статус. Не лякайте людей! Вони можуть приїхати, податись в поїхати.
-
вони можуть ATIP чи якось так замовити щоб дізнатись причини. Тім що відмовили якій вік, скільки дитей тут, чи є офіційна робота, якщо не секрет?
-
Точну статистику не наведу. Але в будь-якому випадку, від апліканта не залежить в якому офісі буде розглядатися кейс.
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, після того як був виготовлений закордонний паспорт я направив заяву до консульства шоб його доставили за допомогою DHL, але протягом двох тижнів ніякого номеру відстеження не приходило і статус на сайті відслідковування теж не змінився. Чи це нормальна ситуація?