PR CUAET
-
Ну тот документ про который вы говорите , в нем написано что это прогноз так сказать на 2023-2025 года, поэтому отдельно еще на 2024 вряд ли будут делать . Больше вопрос что из этого документа следует? Кого они будут искать больше, а кого могут исключить например и сказать что им достаточно таких профессий? Как понять этот момент ?
-
@prcuaetua
-
📍Спільното, нагадую всім - наразі невідомі інші варіанти як зловити слот в консульство, окрім як самостійно через дію (чи для свого близького родича - дружини,чоловіка, дитини, іноді батьків, з правом передачі слота на місці в консульстві, підтверджуючи родинний звʼязок). Всі пропозиції «дістати слот» від рандомних людей в чаті не перевірені жодним чином і ви співпрацюєте з ними на свій власний ризик. Перевіряйте інформацію і не ведіться на скам!
-
Доброго дня, хочу додати до декларації витрати на переїзд. Змінила провінцію і роботу. Але не збереглися ніякі документи, квитки, аренда перший місяць житла доки не знайшла постійне. Який є варіант, щоб все таки щось повернули? І яким чином це додати до декларації? Дякую.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, бо зовсім запуталась. Коли приїхали до Канади дитина була вклеєна в мій паспорт і на основі мого паспорту дали йому стади пермит. Зараз ми вже отримали його паспорт, чи треба переробляти стади пермит, якщо він діє до березня 2026 р? Але в ньому зазначен мій номер паспорту. І якщо переробляти, то що робити стали пермит чи визитор рекордс так як дитині 2 роки. Дякую.
-
це тільки рідні
-
Sibling
-
Там у списку документів є «листи підтримки від громадян Канади і власників PR». За допомогою цих листів і доводили. Листи + скріни канадських паспортів тих, хто їх написав. Плюс фотки з різних посиденьок з цими людьми, з днів народжень, крісмасу та всіх інших свят. З приводу того, як заводити друзів я вам не підкажу. Так вже сталось, що в нас їх багато. Ми дружимо навіть з менеджером у банку, який нам рахунки відкривав по приїзду, з чуваком з авто салону де ми машину купляли, з сусідами на нашій вулиці.
-
У формі IMM5406 про родичів, якщо є брат або сестра то в relationship вписувати sibling чи brother/sister?
-
Здравствуйте! Кто-нибудь знает, где можно получить справку о несудимости во Франции онлайн для PR? Я нахожусь в Ванкувере. Эта услуга платная или нет? Я глухая, поэтому, пожалуйста, напишите здесь в тексте. Спасибо!