PR CUAET
-
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/demande/formulaires-demande-guides/guide-0189-rp-reunification-familiale-ressortissants-ukrainiens.html
-
А можно будь-ласка ссилку на гід.
-
Так само, перечитувала декілька разів. На сайті 100% написано тільки про сертифікований переклад. Я також додавала довідку без нотаріального завірення. Не зрозуміло на основі якої інформації вони просять завірену нотаріально.
-
Нет с дии , семья в Канаде. В Украину ни кто не ездил. Где написано что консул должен заверить? На официальных сайтах это не написано. В гиде есть только ссылка как запрашивать с любой страны. Но в Украине существует ДИЯ и люди свободно могут скачивать свои справки и переводить сертифицированным переводчиком
-
Доброго дня! Пропоную послуги перекладу документів. Маю 15-річний досвід роботи перекладачем та контролером з якості в українських,європейських бюро перекладів та перекладацьких агенціях США. Спеціалізуюся на перекладі стандартних документів для подачі в IRCC, перекладі медичної документації (виписки з медичних карт, довідки, медичні висновки, карти вакцинації і т.д.), юридичних документів (довіреності, договори, установчі документи тощо). Є членом Асоціації перекладачів Саскечевану (atisask.ca/directory/yuliia-mykhailenko). Переклади для цілей іміграції виконуються з афідевітом, завіряються нотаріально. Вартість перекладу та терміни виконання: Нетерміновий переклад: 5 - 7 роб. днів - $25/стор.* Терміновий переклад: 1-2 роб. дні - $40/стор.* Нотаріальне засвідчення: $30/документ Мій e-mail: [email protected] Буду рада допомогти!
-
Сегодня отправила маме аппликацию воссоединение по украинской программе , всё проверила но нигде не нашла что криминальная справка должна быть заверена консульством Украины. Так и отправили вытяг с ДИИ с переводом сертифицированного переводчика . За справки Только видела что должна быть переведена сертифицированым переводчиком. Даже в форме imm0190 написано в 20 параграфе перевод сертифицированным переводчиком. Я не понимаю от куда люди берут инфу что консул должен заверить ? Даже в гиде написано оригинал и перевод сертифиципованным переводчиком, а за консульство ну вообще ничего не написано и ни где не написано. Мы выслали в консульство Украины эти справки с переводами чтобы заверить и ждем уже 2 месяца. На телефонные звонки ни кто не отвечает, на эмайлы тоже.
-
Тримайте мене теж в курсі, будь ласка 🙏🏼 Бо в мене теж була технічна помилка і теж не прийшло повідомлення
-
Дякую)
-
Можуть. Ваша подана довідка є дійсною, але на розсуд офіцера він може запросити нову
-
Підкажіть будь ласка, а якщо довідку про несудимість робила через Консульство в Канаді, зробила її в січні 2023, на ній немає терміну дії взагалі, але на ЕЕ загрузила документи аж в грудні 2023, чи можуть вони запросити нову довідку про несудимість? *в Україну не вʼїжджала, з Канади взагалі не виїжджала
-
Підкажіть будь ласка, а я можу отриманий слот записати на себе, а за паспортом прийде чоловік? Не може дію побороти