PR CUAET
-
Підкажіть таке питаннячко, я вище питала чи це ок що невідображається в сra моя декларація... от думаю, в мене є всі документи які видають після подачі, чи можна якось по ним перевірити чому так довго, кудись позвонить ? Бо мене це якось починає прям сильно насторожувати....
-
Просто тут написали що прям через пару секунд все має відображатись... я вже не знаю, чи мені хвилюватись, чи ні... бухгалтер сказала що може бути до місяця... кому вірити не знаю 😀
-
По часу Альберти слоти бачила або 18:00 або ще був слот о 6:45 ранку (але це було десь місяць, може більше) - тут не вгадаєш, треба щогодини моніторити та буквально жити на тому сайті (хоча і це не гарантія)
-
Подалась 13 березня, виходить що тиждень тому, було Т4 +self-employed комбінована декларація, тому що півроку була як самозайнята, а потім влаштувалася на пейрол.
-
Что то не очень могу допетрить что єто такое
-
Тобто те що писаои вище, про швидке відображення в cra просто співпадіння, і не обов'язково для всіх?
-
Просто людину в якої я подавалась я не знаю прям особисто, це просто компанія... є якись внутрішній страх що мене обманули мабуть.. але ж видали всі документи на руки...
-
То есть там можно что то проверить? Или внести свою инфу для статистики ?
-
ось так повинно виглядати коли cra отримало
-
Доброго дня підскажіть будь ласка якщо чоловік працює як self employed ( почав працювати з 1 січня ) приїхали ми у грудню 2022 , та один нам порекомендував що нам не потрібно подаватись бо ми не працювали в минулому році, пізніше уже дізнались що усі друзі подались і отримали гроші за минулий рік хоч і не працювали в Канаді , чи Буде якесь повернення цього року за минулий 22/чи ні ?альберта
-
якщо вам здавала компанія - спитайте нехай вам скинуть соfirmation number. це фактично є підтвердженням здачі декларації.