PR CUAET
-
Дякую величезне всім, хто долучився! Ви - неймовірні
-
Какие могут быть проблемы если бухгалтер не посчитал мой доход который я получил до того как приехал в Канаду или где-то 500$ расхождение? В h/r блок мне сказали вообще забей ты и так декларируешь сколько ты получал
-
🛑Доброго дня, підскажіть будь-яка ласка якщо хтось знає з приводу продовження WP, видали до кінця дії старого паспорта, вже є новий. Цікавить інформація , при заповненні інформації на ircc , де саме треба вказувати про наявність нового паспорта , та в загалі як описати проблему щоб дали на 3 роки. На ютубі інформація про продовження на загальних умовах. Може в коготь була аналогічна ситуація ?
-
Можуть дати запит на свіжу довідку (до 6 міс)
-
Може парт тайм можна, а фул тайм не можна-може щось таке, але я не знаю🙌
-
Я думаю це при реєстрації ви можете це уточнити. Або в міграційного консультанта. 🙌бо я не знаю, але можливо для офіційного навчання (коли вам дають кредити) треба стаді перміт.
-
А як довго часу дають на надання цієї довідки? Бо бачу до дехто чекає по 3-5 міс
-
Дуже дякуєм🙌🙌🙌
-
В мене через три тижні передали тільки
-
Так, було те саме. Я писав в Dhl, вони не можуть впливати на цю ситуацію. Чекайте, ситуації різні у кожного і часи різні. Сподіваюсь атаки по інфраструктурі на паспорти не вплинуть
-
В телефоні її немає, тільки веб версія по цьому посиланню
-
Ви просто заповнюєте анкету з всіма даними з нового паспорту
-
Ви теж чекаєте?
-
Цього не знаю
-
Цікаво по якій програмі
-
Marta дякую! обʼєднав в один месседж, щоб було зручніше
-
Бачила в групі. Дехто подавався в жовтні 023 отримали в лютому 024
-
Так, потрібно наперед це все готувати.
-
Можливо на той час прийде. Вони ж не одразу дають запит. Поки почнуть розглядати аплікацію....
-
Не пам’ятаю. Але ви не встигнете дістати. 7 або 30 днів.
12 Jan 2024, 17:45
107480/408134
less than a minute ago