PR CUAET
-
🎉Дякуємо що поділились
-
А можете підказати через який офіс ви подавались на программу, або ж консультанта. Дякую
-
З Дією чи без?
-
Можливо вам відправляли на імейл.
-
Вітаємо 🎉
-
Сегодня пришла справка из Эдмонтона, отправлял 7 февраля и той же датой она датирована. Ожидание 51 день
-
дякую!
-
С ней конечно
-
В Канаді letter size, не А4. А про яку форму мова, 0191?
-
Спробую вночі, можливо вийде. Дякую)
-
Є 8 питань: 1) питання, дати поради подрузі, яка знайшла роботу, збирається на інтерв’ю але хвилюється, дати поради щоб не хвилювалася; 2) розказати про свій personal experience ( у моєму випадку це було розказати який спогад, пов’язаний з погодою); 3) описати картинку( була картинка великого будинку, де живуть люди і навкруги гуляють люди) 4) зробити прогноз, як ти думаєш що може статися дальше, дивлячись на картинку із завдання 3; 5) вибрати щось одне із опитування, порівняти і переконати, у мене було про концерти, перша картинка щось simple, друга rock 6) вибрати опцію з двох і розказати чому та опція краще, у мене було чому брат повинен платити у ресторані back cash; 7) описати ситуацію, три причини чому ти так вважаєш! 8) описати незвичайну ситуацію( конференс зала, незвичайні люди танцюють)
-
Ясно. Сорі. Не знаю за Саскачеван. Можливо спробуйте подзвонити на гарячу лінію і запитати що робити в такому випадку. Чи чекати поки пофіксять баги на сайті чи подати поштою.
-
У Саскачевані. Сайт висить, навіть часом авторизуватись не дає. І не завантажуються документи
-
Там у формі, є фукція підписати і відповідне місце де треба поставити підпис. Я так підписувала, але не знаю чи це вірно, бо офіцери IRCC ще цю форму не розглядали.
-
А вже більше ніж рік пройшов? Просто я думаю тоді нереально буде дістати. От на жаль деякі офіси не відправляють на імейл🤦♀️
-
Рада бути корисною)
-
фактично накладання електронних підписів в пдф проходить для ircc. головне щоб підпис був зроблений якісно.
-
Корисно буде для всіх думаю)
-
Дуже дякую🙌
-
вона дійсно не поміщається як друкуєш.
12 Jan 2024, 17:45
107564/458606
20 minutes ago