PR CUAET
-
Порада оновлювати сторінку прям рівно о шостій спрацювала, я спіймала слот.Буквально є декілька секунд
-
Добрий день) підкажіть будьласка чи потрібно LMIA для ЕЕ, дякую?
-
Уже нет нигде
-
Питання з приводу FHSA. 1. Чи є ліміт в рік поповнення цього рахунку? 2. Чи можу я зараз поповнити цей рахунок а потім це вказати в деклараціїї за 2023? 3. Якщо є ліміт і я не відкрию цей рахунок, то цей невикористаний ліміт перенесеться на наступний рік?
-
Дякую!)
-
Отримала подовження + 2 роки 🥳🥳🥳 Чекала 2.5 місяці.
-
Так вот те кто в такой же как я ситуации. Ловите один слот, второй все равно нельзя на одного человека. Потом пишете письмо на посольство с просьбой принять двух. Детей на один слот. И тогда примут сразу и без проблем
-
Ось більшість тих хто працює на низьких позиціях то як вони по ЕЕ отримали оскільки всі вони з ПР або як міжнародні студенти, в них документи коштують від 20000 до 40000 доларів за ПР і отримують вони його до того як приїжджають сюди . Отже з цього і висновки що у них є інші програми.
-
Так короче был сегодня в Торонто по слоту. Всеиполучилось оформить. Слот был один а детей два. Пошли на встречу, правда после всех практически. По очереди приняли только одного. Очень большое спасибо сотрудникам. Формально не должны были.
-
Именно по этому мы все едем в Оттаву , фартануло со 100 слотами
-
Уважаемый @OstapBosak, подскажите из Вашего опыта, как долго может длиться info sharing? Судя по файлу с ноутсами, ассесменты Eligibility, Medical, Criminality passed, Info sharing in progress уже давно. Была турпоездка в США
-
Я зловила дитячий слот в Торонто, написала їм листа, попросила прийняти дорослого по цьому слоту. Сказали, якщо мій паспорт ще не просрочений, то не приймуть. А те, що поки новий приїде через 6 місяців, то цей вже буде практично expired, їх не хвилює. От і все, що треба знати про (НЕ)людяне ставлення.
-
Добрий день. Раніше мої діти мали visitor records, але ми виїжджали з Канади. Порадьте будь ласка, що краще зараз зробити візітор чи відразу стаді перміт.
-
Чула що треба мати паспорт, а не ID