PR CUAET
-
Так короче был сегодня в Торонто по слоту. Всеиполучилось оформить. Слот был один а детей два. Пошли на встречу, правда после всех практически. По очереди приняли только одного. Очень большое спасибо сотрудникам. Формально не должны были.
-
Именно по этому мы все едем в Оттаву , фартануло со 100 слотами
-
Уважаемый @OstapBosak, подскажите из Вашего опыта, как долго может длиться info sharing? Судя по файлу с ноутсами, ассесменты Eligibility, Medical, Criminality passed, Info sharing in progress уже давно. Была турпоездка в США
-
Я зловила дитячий слот в Торонто, написала їм листа, попросила прийняти дорослого по цьому слоту. Сказали, якщо мій паспорт ще не просрочений, то не приймуть. А те, що поки новий приїде через 6 місяців, то цей вже буде практично expired, їх не хвилює. От і все, що треба знати про (НЕ)людяне ставлення.
-
Добрий день. Раніше мої діти мали visitor records, але ми виїжджали з Канади. Порадьте будь ласка, що краще зараз зробити візітор чи відразу стаді перміт.
-
Чула що треба мати паспорт, а не ID
-
Да, я уже все поменяла, спасибо)) не хочу рисковать, так долго ловила
-
Тільки з паспорт
-
Ні, треба як на сайті. В найгіршій ситуації вони скажуть куди сходити і зробити оплату
-
Ті ж самі програми. Вони подаються зі своїх країн. Українцям теж так можна робити. І українці теж так імігрують по ЕЕ У мене двоє колег ще до війни так у Канаду з України імігрували. Для того, щоб пройти по ЕЕ, необов'язково мати досвід у Канаді взагалі.
-
Внутрішній паспорт можуть зробити тільки в Україні. Але на програму він не обовʼязковий.