PR CUAET
-
Саме воно і є
-
Не використаний ліміт плюсується на наступний рік. І на супруга також. Як приклад, якщо ви в 2023 поклали 6000, то у вас рум на 2024 буде 10 к плюс у супруга 16к
-
Цікавить таке питання. Подалися на федеральний рівень і зараз очікуємо AOR. На ПР подалися через провінційну програму без ЕЕ. Роботодавець (з яким отримали номінацію від провінції) хоче відправляти кілька разів впродовж цього року у відрядження по роботі в інші провінції на термін 2-4 тижні (можливо трохи довше ще на тиждень). Можна буде їхати? Чи після отримання АОR і аж до кінцевого результату не варто нікуди виїжджати з провінції навіть всередині Канади? У відрядження планують відправляти головного апліканта. Чи не погоджуватися на ці поїздки? Підкажіть, будь ласка, @OstapBosak
-
Підкажіть будь ласка вам приходив лист при подачі OWP на бабусю одразу після подачі на подовження OWP лист де написано що ви маєте право залишатися в Канаді до 180 днів від дати подачі заяви на подовження OWP згідно до original OWP ? Чи одразу у листі були вказані подовжені дати?
-
Так, можливо нятягатися спеціально на тест, якщо рівень дозволяє розуміти все, що вам кажуть, і ви здатні до такого типу навчання. Я так не можу, зубрити - не моє) Знаю чувака, який з реальним рівнем А2 здав на Б2. Він навіть не може дивитись фільм без субтитрів, але просто дуже довго в старанно готувався спеціально до тесту. Я Prepmyfuture проходжу потроху, мені корисно, бо я не вчилась по підручнику. Ще купила цю книгу, буду готуватись, трохи згодом. Думаю, що має сенс починати готуватися завчасно, як мінімум йти по списку тропіків і доповнювати словарний запас по темам поступово. Наприклад, якщо тема про покупку бу мобільного телефону, то треба знати всі слова, типу refurbished, залочений, сім карта і тд