PR CUAET
-
Не захочуть. Чого б це?Ви можете на сайті перевірити чи є ваша в базі. Мала б бути. Вона на 10 років дійсна
-
Доречі цікаво чи нову не захочуть🤔
-
Біометрію зразу підтягує при подачі. І ви її бачете в кабінеті доки вона дійсна і коли проходили
-
Тоді просто пройти біо ще раз треба буде🙌 Але цікаво від чого залежить.
-
А не розкажете, як listening проходив?
-
Для ПР просять здати нову, навіть якщо попередня ще діє. Але залежить від програми через яку подаватися.
-
Підкажіть як повинен виглядати документ про проходження medical exam? Нам дали інформаційний лист що потрібно зробити та чеки про оплату. Цього достатньо щоб підтвердити про проходження?
-
Не второй не приходил
-
Уважно читайте вимоги. В деяких провінціях та стрімах потрібно мати відповідного перекладача. В Україна канадських сертифікованих немає.
-
На весь Саскачеван тільки два наших імміграційних консультанта? Крім Ірини Мацюк і Наталії St. Amand є ще хтось?
-
На весь Саскачеван тільки два наших імміграційних консультанта? Крім Ірини Мацюк і Наталії St. Amand є ще хтось?
-
Добрий вечір. Траплялися наче раніше повідомлення про подібні ситуації, але не зауважила як краще діяти. Добра знайома ще в листопаді отримавши нові закордонні паспорти, подалася на ворк перміти собі та дітям. На днях прийшли документи з помилкою - в ВП молодшої дитини вказано ім'я мами ( дата народження і все решта вірно). Як діяти? Писати на веб-форму, щоб переробили. Чи податися зараз до 31-го на візітор рекордс. Чи те й інше робити. Дитині 7 років. Дякую наперед за відповіді.
-
Нет, должен быть аттестат 11 классов обязательно
-
У мене з ПТУ диплом молодшого спеціаліста, я правильно зрозумів WES не робить евалюацію для ПТУ, в такому разі мені достатньо зробити евалюацію диплому зі школи ( 9 класів)?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка якщо був невеликий додатковий прибуток на протязі одного року приблизно 1,5 тис CAD, люди переводили гроші через е-transfer ( приблизно 5-6 людей перевели гроші). Треба декларувати чи можна не заморочуватись? Цікаво почути думку/пораду бухгалтера. Альберта, Едмонтон. Дякую
-
Відправила тільки що заявку. Сьогодні вже працює в мене. Як у вас успіхи?
-
Добрий вечір.Дитина 16 років буде летіти з Канади в Україну сама.Але при спробі купити квиток на Expedia було відмовлено,оскільки їй нема 18.Чи це означає ,що вона не може без дорослого летіти?
-
Подайте одразу обидва документи - атестат зі школи за 9 клас і диплом ПТУ. Бо просто за 9 клас вони не оцінять як High School
-
Та нема за що) удачі 😊
-
Зранку було все так само. Зараз біжу подавати) дякую 🥰
12 Jan 2024, 17:45
107751/457133
about a minute ago