PR CUAET
-
Доброго вечора Якщо подався на новий WP для зняття обмежень по CUAET (після проходження мед огляду) Та зараз треба злітати в Європу по роботі на місяць Це не обмежує мене в пересуванні, поки я чекаю коли прийде новий WP по пошті?
-
А есть принципиальная разница между процедурой снятия ограничений и продолжения пермита?
-
Я находил инструкцию, как получить вп на новый паспорт и там было указано на форму снятия ограничений ' Если нет, дайте ссылку, пж.
-
Конечно, при снятии ограничений вы просите разрешить работать по тем специальностям, а выпуск нового пермита это больше о сроках
-
З фото лист з проходження мед. Екз.
-
Уже обсуждали это много раз, неужели лень перечитать сообщения
-
Очень неоднозначная ситуация и его интервью скорее носит негативный характер для будущего украинских временных резидентов
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html ?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з цим. Дитині 16 років, приїхали коли було 15, на кордоні отримала Work and Study permit. Був подовжений закордонний паспорт, згідно нього віза, та ці два документи анульовані. Як зараз отримати для неї нові дозволи? Куди подавитись, писати?
-
Дякую
-
Выбирайте EE
-
Перефразируйте, будьте добры.
-
Там ключевые предлоги "up to"
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка в моєму питанні, можливо хтось має відповідь. Подала на PR, і вже після подачі народила дитину. Як правильно і куди звертатись щоб надати інформацію про народження дитини? Дякую
-
Привіт! Знову застряла)): по дозапиту IRCC відправляю доки через лінк помічений красним (тому що через профайлі Gkey не можливо) І там можна вибрати дві опції сабмітив онлайн чи мейл. Обираю онлайн (т к сабмітила онлайн), а далі там тільки ЕЕ , але я робила через провінціальну номінацію, і вот якщо вибрати:сабмітив через мейл -то там вже зьявляється опція провінс номіні. Що ви робили, якщо йшли не через ЕЕ?
-
Звичайно я шукав, але знайшов в пошуку інфу яка мене цікавить… можете дати мені коротку відповідь? Буде дуже вдячний!)
-
"...it's valid up to 3 years" means that a work permit may be valid no longer three years but who knows if it mentioned the full time of staying in Canada or extended period. That's why they're so many controversies
-
Подскажите, как продлевать wp на новый паспорт? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Так же?
-
У вас был прошлый Ворк пермит? И срок его действия до когда?
-
Був Термін дії до 27 року Я подався на зняття обмежень. Бо планую працювати у сфері медицини
12 Jan 2024, 17:45
107806/438507
3 minutes ago