PR CUAET
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, якщо на момент подачі документів я навчаюся, а потім починаю працювати. Думаю, я повинна повідомити про ці зміни. Яким чином це зробити? Дякую.
-
Onlia онлайн , ми собі оформляли , зарахували і стаж. І ціна вийшла найменша
-
Дозвонилась до СRA виявилось вони не знають дохід чоловіка за 2023 рік в Україні , просто не знають і не просили що б я їх надала , просто вирішили що я маю повернути чомусь за останні 3 місяці (ітог надали їм суму доходу вони записали ) обіцяють що в квітні все перерахують Але що саме цікаве що чоловік подав декларацію в цьому році і її прийняли і там був дохід за 2023 рік і з України (3 міс) і далі канадський і в тому році я подавала декларацію і все вказувала все в них було просто схожу ніхто там нічого не перевіряє і не змінює …
-
Доброго дня, заповнюю заявку на PR і маю таку проблему : дитячі візи та візітор рекорди оформлені на паспорт мами , але діти на даний момент мають свої паспорти. Коли ми подавали на нові візітор рекордс для нових паспортів від ircc прийшла відмова так як старі документи діючі. Тому питання які паспорти вказувати у заявці на pr, дайте детальну відповідь хто з таким мав справу. Наперед вдячний !
-
Здравствуйте. Подскажите , пожалуйста, кто ездил сдавать биометрию за пределы Торонто (бо очереди): как вы узнавали, куда ехать? Вы все центры с их сайта пересмотрели и сделали епойнтмент? Или поехали в живую очередь? И посоветуйте, пожалуйста, город, куда можно общественным транспортом поехать и сдать🙏. Спасибо заранее огромное!!!
-
Добрий день підкажіть будь ласка чи підійде така фотка з фотосалона, чи треба ще прикріплювати чек окремим файлом, що якщо розміри файла, 1200х3360 що більше чим requirements?
-
Нюанси можуть відрізнятися в залежності від провінції. Ми купували в БК, потрібен статус PR,щоб не сплачувати додатковий податок в 20% який існує в провінції для нерезидентів. Ми починали процес за наявністю номінації,завершували вже PR. Знаходите житло,яке подобається, ріелтора ,робите офер ну і далі вже технічні нюанси. Про мортгейдж то окрема тема.
-
Так, дійсно, не перераховують і часто працівники не можуть відповісти чому саме так і яка інформація їм ще потрібна Ми переїхали з Квебеку до Онтаріо (травень місяць) і в червні я зателефонувала змінити адресу - потрапили на гарного спеціаліста на гарячій лінії - він заповнив сам декларацію за 2021 рік (з України), до заповнив декларацію за попередній 2022 (першій рік в Канаді) і нам перерахували все і ми отримали додаткове повернення податків і перерахували щоквартальні виплати - просто попався гарний працівник За дитячі також мали проблеми. Жили в хост родині і вони порадили податись трохи раніше ніж через 18 місяців так як вони опрацьовують ще довго. Подалась в вересні (18 місяців повинно було в жовтні) але в кабінеті не було жодних змін 2 місяці і потім з листопаду до січня я телефонувала 1-2 рази на місяць кожного місяця і кожного разу різні відповіді чому так. Поки не потрапила на працівника, який сказав що заявка, подана до 18 місяців автоматично вважається недійсною і пере подав заново - з наступного місяця приходили виплати За дитячі всього я говорила з 8-10 працівниками (часто перенаправляли на іншу лінію) і тільки одна людина зрозуміла що не так Тому якщо щось треба то це вирішити реально, але не з кожним працівником, нажаль)