PR CUAET
-
Нюанси можуть відрізнятися в залежності від провінції. Ми купували в БК, потрібен статус PR,щоб не сплачувати додатковий податок в 20% який існує в провінції для нерезидентів. Ми починали процес за наявністю номінації,завершували вже PR. Знаходите житло,яке подобається, ріелтора ,робите офер ну і далі вже технічні нюанси. Про мортгейдж то окрема тема.
-
Так, дійсно, не перераховують і часто працівники не можуть відповісти чому саме так і яка інформація їм ще потрібна Ми переїхали з Квебеку до Онтаріо (травень місяць) і в червні я зателефонувала змінити адресу - потрапили на гарного спеціаліста на гарячій лінії - він заповнив сам декларацію за 2021 рік (з України), до заповнив декларацію за попередній 2022 (першій рік в Канаді) і нам перерахували все і ми отримали додаткове повернення податків і перерахували щоквартальні виплати - просто попався гарний працівник За дитячі також мали проблеми. Жили в хост родині і вони порадили податись трохи раніше ніж через 18 місяців так як вони опрацьовують ще довго. Подалась в вересні (18 місяців повинно було в жовтні) але в кабінеті не було жодних змін 2 місяці і потім з листопаду до січня я телефонувала 1-2 рази на місяць кожного місяця і кожного разу різні відповіді чому так. Поки не потрапила на працівника, який сказав що заявка, подана до 18 місяців автоматично вважається недійсною і пере подав заново - з наступного місяця приходили виплати За дитячі всього я говорила з 8-10 працівниками (часто перенаправляли на іншу лінію) і тільки одна людина зрозуміла що не так Тому якщо щось треба то це вирішити реально, але не з кожним працівником, нажаль)
-
Добрый день а может кто-то подсказать,хотим податься одним кейсом 2 сына 13 лет 28 лет и мама 46 можно это сделать одним кейсом,потому что читал что если ребенку больше 22 то это отдельный кейс,просто мама не работает я полностью обеспечиваю и работаю на перспективной работе на все хватает денег.Спасибо.
-
Я все не можу час підгадати — це о 5-6 години щовечора?
-
Так само ситуація в мене 3 дитини , а виплачують на 2 я дзвоню кожен місяць , кажуть не подали свідоцтво на 3 дитину , я кажу подала тричі онлайн і лист слала , перевіряють ще раз ….аааа так так бачу є , окей все вирішимо і ніфіга вже 6 місяців нічого не змінюється
-
Ні, нажаль батьки не можуть бути депендент дорослих дітей. І неповнолітній брат також не ваш депендент. Що можна зробити - це якщо ви отримаєте ПР по економічній програмі (будь-якій крім reunification) до 23 жовтня, то можете маму з братом подати по поограмі reunification for Ukrainians. Там вимог майже нема, треба тільки родич з ПР, яким ви можете виступити.
-
Ні, це різні кейси. Ви окремо, мама і молодший син окремо.