PR CUAET
-
Добрый день а может кто-то подсказать,хотим податься одним кейсом 2 сына 13 лет 28 лет и мама 46 можно это сделать одним кейсом,потому что читал что если ребенку больше 22 то это отдельный кейс,просто мама не работает я полностью обеспечиваю и работаю на перспективной работе на все хватает денег.Спасибо.
-
Я все не можу час підгадати — це о 5-6 години щовечора?
-
Так само ситуація в мене 3 дитини , а виплачують на 2 я дзвоню кожен місяць , кажуть не подали свідоцтво на 3 дитину , я кажу подала тричі онлайн і лист слала , перевіряють ще раз ….аааа так так бачу є , окей все вирішимо і ніфіга вже 6 місяців нічого не змінюється
-
Ні, нажаль батьки не можуть бути депендент дорослих дітей. І неповнолітній брат також не ваш депендент. Що можна зробити - це якщо ви отримаєте ПР по економічній програмі (будь-якій крім reunification) до 23 жовтня, то можете маму з братом подати по поограмі reunification for Ukrainians. Там вимог майже нема, треба тільки родич з ПР, яким ви можете виступити.
-
Ні, це різні кейси. Ви окремо, мама і молодший син окремо.
-
Спробуйте додати паспорт. Інколи спрацьовує :) якщо є паспорт
-
Так, мені працівник сказав подавати рівно в той день, коли буде 18 місяців.
-
Значит напишите мейл в ту клинику Вам вышлют какую-то бумажку или что-то ответят, если нет, то просто объясните что Вам не дали документы, опишите ситуацию, укажите даты. Скажите, что всё прошли. Квитанции должны были давать об оплате в любом случае. Можете поискать записи на карте и сделать скрин той оплаты, к примеру.
-
Він прийде чоловіку на поштову адресу, яку він вказав. Протягом 5-10 робочих днів.
-