PR CUAET
-
Ні, це різні кейси. Ви окремо, мама і молодший син окремо.
-
Вот да, я об этом и говорю. Такой список мне и не дали. Я прошел все это в клинике и мне сказал «гуляй» , а когда я попросил хоть какие-то бумажки (направление на рентген и кровь) сказали «не даем»
-
Доброго дня Як мені перевірити статус через трекер?Якщо я подавався з імміграційним консультантом? Які є варіанти?
-
Спробуйте додати паспорт. Інколи спрацьовує :) якщо є паспорт
-
Так, мені працівник сказав подавати рівно в той день, коли буде 18 місяців.
-
Значит напишите мейл в ту клинику Вам вышлют какую-то бумажку или что-то ответят, если нет, то просто объясните что Вам не дали документы, опишите ситуацию, укажите даты. Скажите, что всё прошли. Квитанции должны были давать об оплате в любом случае. Можете поискать записи на карте и сделать скрин той оплаты, к примеру.
-
Якщо не встигаєте до жовтня, тоді тільки звичайне спонсорство батьків. Це лотерея, і нажаль чекати можна дуже довго. Плюс є обмеження по держ допомозі на 20 років. Але це також шлях.
-
Дякую,я трошки не встигаю о це і гадаю як зробити.
-
доброго дня , хто подавав дитині на подовження перміту з новим паспортом, відгукніться будь ласка. У мене ж питання
-
Чи потрібно загружати фото старого паспорта з візою коли відправляєш заявку на подовження sp дитині? Чи достатньо тільки фото нового паспорта без візи?
-
Він прийде чоловіку на поштову адресу, яку він вказав. Протягом 5-10 робочих днів.
-
Извините, ещё вопрос.в этой бумажке по сути мои данные и список анализов ,которые необходимо сдать, написано - required. То есть без доказательств , что я их таки сдала.. этого достаточно. Чеков из клиники,где кровь брали, рентген у меня нет
-
Вітаю. Порадьте будь-ласка консультанта в Британській Колумбії. Цікавить програма BCPNP
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
На данный момент в любой
-
Вітаю! Вони дають конкретно email на який досилати інформацію чи зміни.
-
Сподіваюсь, описала зрозуміло кожен крок😊
-
Там є штрих-код. За ним офіцер може відстежити вашу історію медогляду
-
Добрий день. Тут вже було декілька таких питань, тож відповім, щоб всі мали інформацію, якщо потрібно. Якщо ви подавались через ім. консультанта, але хочете спостерігати за хронологією в трекері, вам потрібно: 1. Почати реєстрацію на сайті: ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login , вказавши свій email. 2. На наступному етапі (при реєстрації) буде сказано, що для завершення реєстрації вам надійде код на email саме ім. консультанта. 3. Пишете своєму ім. консультанту повідомлення: «Добрий день. Намагаюсь створити аккаунт в трекері (вказала свій email), але не дає продовжити реєстрацію через те, що код має прийти саме на Ваш email. Думаю, є ліміт часу, коли я можу вписати код. В який час Вам буде зручно його надати мені?» 4. Домовляєтесь про час, коли вам нададуть код. Вбиваєте той код і вуаля - ви пройшли реєстрацію🎊
-
Вітаю спільното! Відправляли в консульство України в Едмонтоні 31 січня 2024.. досі немає відповіді.. Є хтось, хто чекаю з січня ще? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
107953/447544
less than a minute ago