PR CUAET
-
На данный момент в любой
-
Сподіваюсь, описала зрозуміло кожен крок😊
-
Добрий день. Тут вже було декілька таких питань, тож відповім, щоб всі мали інформацію, якщо потрібно. Якщо ви подавались через ім. консультанта, але хочете спостерігати за хронологією в трекері, вам потрібно: 1. Почати реєстрацію на сайті: ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login , вказавши свій email. 2. На наступному етапі (при реєстрації) буде сказано, що для завершення реєстрації вам надійде код на email саме ім. консультанта. 3. Пишете своєму ім. консультанту повідомлення: «Добрий день. Намагаюсь створити аккаунт в трекері (вказала свій email), але не дає продовжити реєстрацію через те, що код має прийти саме на Ваш email. Думаю, є ліміт часу, коли я можу вписати код. В який час Вам буде зручно його надати мені?» 4. Домовляєтесь про час, коли вам нададуть код. Вбиваєте той код і вуаля - ви пройшли реєстрацію🎊
-
З клініки нічого нікому не надсилають Лише у момент звернення для проходження комісії (коли ви туди перший раз приходите ) вам видають листок у форматі А4 з вашим фотом угорі та штрих-кодом. Потім саме за штрих-кодом офіцер IRCC може відстежити результати вашого медогляду
-
Добрый день поделитесь пожалуйста контактами бухгалтера в Калгари буду Благодарен ☺️
-
Надайте всі паспорти/VR/WP за один раз. Через декілька днів перезвоніть. І все буде CCB
-
Та мабудь треба закидати їх документами що б побачили 🤭