PR CUAET
-
З клініки нічого нікому не надсилають Лише у момент звернення для проходження комісії (коли ви туди перший раз приходите ) вам видають листок у форматі А4 з вашим фотом угорі та штрих-кодом. Потім саме за штрих-кодом офіцер IRCC може відстежити результати вашого медогляду
-
Добрый день поделитесь пожалуйста контактами бухгалтера в Калгари буду Благодарен ☺️
-
Надайте всі паспорти/VR/WP за один раз. Через декілька днів перезвоніть. І все буде CCB
-
Та мабудь треба закидати їх документами що б побачили 🤭
-
Проблема, можливо, може бути через те, що людина під час розгляду її заявки не буде фізично знаходитися більше місяця в провінції, від якої подається на ПР. Там на якомусь з етапів розгляду, здається, потрібно буде підтвердити, своє місцезнаходження. І якщо виявиться, що на той час людина якраз у довготривалому відрядженні не в своїй провінції, то чи не буде це підставою для відмови в ПР. Я за це переживаю. Тому й хочу почути думку міграційного консультанта з цього приводу.
-
У вимогах вказано що роботодавець повинен бути активним як мінімум 2 роки. Хтось знає як це буде визначатися? Мій роботодавець відкрив офіс у 2021 році, проте ліцензію у Альберті отримав лише минулого року у липні. Податкові декларації подавали завжди вчасно починаючи із 2022 року…