PR CUAET
-
Проблема, можливо, може бути через те, що людина під час розгляду її заявки не буде фізично знаходитися більше місяця в провінції, від якої подається на ПР. Там на якомусь з етапів розгляду, здається, потрібно буде підтвердити, своє місцезнаходження. І якщо виявиться, що на той час людина якраз у довготривалому відрядженні не в своїй провінції, то чи не буде це підставою для відмови в ПР. Я за це переживаю. Тому й хочу почути думку міграційного консультанта з цього приводу.
-
У вимогах вказано що роботодавець повинен бути активним як мінімум 2 роки. Хтось знає як це буде визначатися? Мій роботодавець відкрив офіс у 2021 році, проте ліцензію у Альберті отримав лише минулого року у липні. Податкові декларації подавали завжди вчасно починаючи із 2022 року…
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, референс леттер нужен со всех работ с которых я хочу подтвердить опыт, чтобы за него начислили балы? Включая работу в Украине и в Канаде? В вашем образце написано, что вы планируете продолжить работу в этой компании после получения ПР. Вы по своей инициативе попросили работодателя так написать или вам посоветовал кто-то? Спасибо за ответ!
-
як інший варіант - накладати свій електронний підпис в pdf. також працює, але писали в групах що може офіцеру не сподобатися якість підпису- завертають . тому не ризикували
-
5669 - друкувати, підписувати і сканувати. за іншу форму не в курсі.
-
На звороті має бути Ваше імʼя та прізвище.