PR CUAET
-
У вимогах вказано що роботодавець повинен бути активним як мінімум 2 роки. Хтось знає як це буде визначатися? Мій роботодавець відкрив офіс у 2021 році, проте ліцензію у Альберті отримав лише минулого року у липні. Податкові декларації подавали завжди вчасно починаючи із 2022 року…
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, референс леттер нужен со всех работ с которых я хочу подтвердить опыт, чтобы за него начислили балы? Включая работу в Украине и в Канаде? В вашем образце написано, что вы планируете продолжить работу в этой компании после получения ПР. Вы по своей инициативе попросили работодателя так написать или вам посоветовал кто-то? Спасибо за ответ!
-
як інший варіант - накладати свій електронний підпис в pdf. також працює, але писали в групах що може офіцеру не сподобатися якість підпису- завертають . тому не ризикували
-
5669 - друкувати, підписувати і сканувати. за іншу форму не в курсі.
-
На звороті має бути Ваше імʼя та прізвище.
-
!!!!!Вітаю ,підкажіть будь ласка хтось наказував пересилку(якщо на паспорт подався в Україні чи ЕС,але отримати його вже в Канаді)паспорта в консульстві в Канаді..скільки часу зайняло?
-
людський фактор. працівників мало - декларацій багато. штучний інтелект мабуть тільки розрахунки і перевіряє.
-
якщо в формі вверхе пише print - то 100% друкувати, якщо генерує qr штрихкоди - то ні
-
Я язакінчую оформляти на порталі всі ці форми. І ІММ5669 у мене заповнена саме на порталі. Стоїть зелена галочка. Я краще перепитаю, щоб уникнути помилок. Точно потрібно друкувати, підписувати, сканувати і завантажувати форми, вказані на пртоалі? 0008, 5406, 5669, 5562? Вони ж наче нормлаьрно заповнилися саме онлайн, на порталі. Тільки ІММ0191 відсканував і завантажив. І,Я кщо таки треба сканувати і завантажувати, то в розділі яких документів? PDF Forms?