PR CUAET
-
Я язакінчую оформляти на порталі всі ці форми. І ІММ5669 у мене заповнена саме на порталі. Стоїть зелена галочка. Я краще перепитаю, щоб уникнути помилок. Точно потрібно друкувати, підписувати, сканувати і завантажувати форми, вказані на пртоалі? 0008, 5406, 5669, 5562? Вони ж наче нормлаьрно заповнилися саме онлайн, на порталі. Тільки ІММ0191 відсканував і завантажив. І,Я кщо таки треба сканувати і завантажувати, то в розділі яких документів? PDF Forms?
-
Проходьте в любому випадку якнайшвидше. А будуть проблеми у Вас чи ні через це, Вам скаже тільки офіцер що розглядатиме ваш ПР кейс.
-
Доброго дня, Підкажіть, будь ласка, для подачі на закритий work permit від роботодавця потрібно зараз здавати тест французької у Квебеці чи ні ?
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка. Хто вже отримав open work permit, чи подавалися ви на продовження work permit? Тому що для продовження work permit, потрібно знову обирати опцію open work permit. Виходить я вже маю open work permit, і знову подаюся на нього. Хто був у такій ситуації, відгукніться і порадьте, як правильно це зробити. Буду вдячна за відповідь.
-
Спасибо обльоте
-
Дякую, удачі.
-
Дякую, подивлюся.
-
Отримала за 4 дні, зняли усі заборони, подалася знову, але навряд чи встигну, бо треба новий паспорт. Паспорт будуть робити 2-3 місяці і розгляд нового перміту 99 днів написано.
-
Перепрошую, хочу уточнити. Ви знову обирали в анкеті опцію Open work permit?