PR CUAET
-
Проходьте в любому випадку якнайшвидше. А будуть проблеми у Вас чи ні через це, Вам скаже тільки офіцер що розглядатиме ваш ПР кейс.
-
Доброго дня, Підкажіть, будь ласка, для подачі на закритий work permit від роботодавця потрібно зараз здавати тест французької у Квебеці чи ні ?
-
Приїхати в Канаду й податися на ворк перміт/або отримати в аеропорту
-
якщо чесно, то я почав заповнювати лише ІММ0008. Адалі мені сказали, щоб я одразу ж заповнював з порталу всі ці форми, бо все одно ті самі пункти ОБОВ`ЯЗКОВО на порталі заповнити треба
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка. Хто вже отримав open work permit, чи подавалися ви на продовження work permit? Тому що для продовження work permit, потрібно знову обирати опцію open work permit. Виходить я вже маю open work permit, і знову подаюся на нього. Хто був у такій ситуації, відгукніться і порадьте, як правильно це зробити. Буду вдячна за відповідь.
-
Спасибо обльоте
-
На даний момент ні, але хочуть ввести (хз чи вийде), але там наче А2 рівень
-
Дякую ;)
-
Зробіть по відео в закріплених.
-
то потрібно і на порталі заповнити , і ще й у форматі ПДФ окремо і завантажити? щось незрозуміло
-
Дякую, удачі.
-
Дякую, подивлюся.
-
Отримала за 4 дні, зняли усі заборони, подалася знову, але навряд чи встигну, бо треба новий паспорт. Паспорт будуть робити 2-3 місяці і розгляд нового перміту 99 днів написано.
-
знайшов у відео-поясненні, що НЕ потрібно ці форми заповнювати у форматі ПДФ (лінк даю саме з тієї секуни, де про це йдеться): youtu.be/nFOuEeuFvbo?t=3058
-
Доброго дня) Шукаю бухгалтера, треба подати декларацію, хто займається цим, будь ласка, напишіть мені в особисті 😊 Якщо хтось поділиться контактами буду дуже вдячна
-
Перепрошую, хочу уточнити. Ви знову обирали в анкеті опцію Open work permit?
-
Не до кінця можу зрозуміти , що робити. Якщо тато основний аплікант, його вік давно за 60. Військову службу проходив, але давно знятий з обліку, військового квитка на руках немає. В аплікації буде вказано що служив, якщо будуть просити військовий квиток, чи можна буде написати лист пояснення, що з обліку знятий, військового квитка немає. Можливо хто має подібну ситуацію.
-
Чи треба вказувати виплати по кліматичним або GST/HST в річну декларацію?
-
дякую. я просто заплутався трохи. еправильно зрозумів Вас спочатку
-
ні. все онлайн. no print
12 Jan 2024, 17:45
108011/471931
5 minutes ago