PR CUAET
-
Дякую, удачі.
-
Дякую, подивлюся.
-
Отримала за 4 дні, зняли усі заборони, подалася знову, але навряд чи встигну, бо треба новий паспорт. Паспорт будуть робити 2-3 місяці і розгляд нового перміту 99 днів написано.
-
Перепрошую, хочу уточнити. Ви знову обирали в анкеті опцію Open work permit?
-
Не до кінця можу зрозуміти , що робити. Якщо тато основний аплікант, його вік давно за 60. Військову службу проходив, але давно знятий з обліку, військового квитка на руках немає. В аплікації буде вказано що служив, якщо будуть просити військовий квиток, чи можна буде написати лист пояснення, що з обліку знятий, військового квитка немає. Можливо хто має подібну ситуацію.
-
ні. все онлайн. no print
-
Скажіть, будь-ласка, яка кінцева дата подачі tax?
-
ми обговорили інші форми. не узагальнюйте питання до всіх форм. дивіться відео і робіть все по інструкції. більшість все онлайн, жодного друку. є додаткові форми, які потрібно друкувати і підписувати.
-
Добрий день, шановні водії в Канаді! Питання до вас: чи можна з Driver Licence Британської Колумбії водити авто у Манітобі? І навпаки? Бо якщо люди будуть part-time працювати та жити в двох провінціях. Наприклад сезонна робота на півроку в BC, а потім повернення жити в Манітобу, де без машини не зручно жити. Своя машина - в Манітобі, в Бритиш Каламбії нададуть робоче авто. Українські права забирають. Теж питання - куди їх дівають потім: надсилають до України чи тримають у себе? Понятно, що прийдеться в BC здавати на права (і тоді ж Манітобські заберуть?), якщо хочешь ту роботу. Але як потім з ними далі, коли повернешься назад до Манітоби. Допоможіть розібратись в цих правилах, прошу! На яких засадах люди спокійно пересуваються по Канаді на машинах, чи на це впливає резидент ти чи ні? Дуже всім дякую за увагу!
-
А як він пишеться? Наприклад моєму батькові 74 роки, він з 60 років знят з обліку , квитка нема То як це їм пояснювати ? Служив ще в 18 років два роки і все
-
У нас така сама сітуація, я теж думала так їм і написати , що квитка нема бо за віком знят з обліку