PR CUAET
-
Вітаю, скажіть, будь ласка, а чи є крайній термін подачі декларації? Для самозанятих. Чи інша ситуація, якщо працювати на канадського роюотодавця де вже знімався податок із зарплати? Дякую🤗
-
Ні, ми тільки здали білметрію , це я просто запитую наперед , щоб знати потім )
-
Петро а ви часом не знаєте дозапит приходить усім, незалежно від віку чи все таки вік грає роль, батькові більше 70 ось і питаю чи потрібно перекладати його військовий чи в старших людей цого не просять? Дякую
-
Дякую за телканал!💛💙 Дякую за підтримку!🤗
-
все залежить від офіцера. може бути дозапит, може і ні. але підготувати перекладений військовий і LOE я думаю потрібно заздалегідь. вік не має значення- тільки рішення офіцера
-
Є диплом з школи та додаток але не з училища, там тільки диплом
-
Дуже дякую за відповідь ! Якщо батько служив в СРСР а саме його направили в Росію служити з західної України , то якщо дадуть дозапит , то потрібно в пояснювальному листі це все пояснювати ?😬🤷♀️це не був батька вибір , це влада вирішила тата туди направити.. Петро поясніть будьласка , що таке LOE?
-
Доброго дня! Якщо у мене є диплом але додатку немає, що робити ?
-
можливо відгукнеться в групі кому було за 70 і був дозапит- навіть по інших програмах
-
Вітаю. Хто може чітко дати відповідь стосовно аплікації на новий Ворк Перміт (inside Canada), а саме з приводу Медичного Екзамену. Проходили медичний екзамен більше року тому (у 2022). Що вибрати (так чи ні) на питання "Have you had a medical exam performed by IRCC authorized panel doctor within last 12 month?" Всім відомо уже що медогляд терміном більше року підходить для подачі в аплікації. Дякую!