PR CUAET
-
Здесь есть очень длинный минус, что посол Украины выступает категорически против и способствует возвращению людей
-
Hey there Vika, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Да, но это выступление было в прошлом году до контрнаступления Украины. Сейчас ситуация поменялась. К сожалению, не в лучшую сторону для Украины...поэтому аргументировать надо и погромче.
-
Як будете заповнювати- побачите. Там декілька
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis вот тут посмотрите
-
Якщо не було - то ставите щось друге. Там був якийсь варіант, просто вже не памʼятаю що
-
Ну, то звісно Просто я жила в Азії, в мене статуса і картки permanent resident не було. І я там не завжди працювала (тож просто worker було б недоречно обрати, тож не знала, що обрати. А foreigner, начебто, теж підходив. Бо я ж там була іноземкою
-
Як самозайнятий то маєш податки сплатити до 30 квітня, а саму декларацію до 15 червня можна. Для пейролу , і податки і декларація до 30 квітня.
-
Тому щоб не мати проблем - я вписала це. Тим паче в мене він вже не дійсний
-
Так як є картка Permanent Resident , я це і вписувала. Бо навіть в документах це вказано
-
Я чесно не памʼятаю(
-
Любой ответ будет верный. Я писал yes и давал пояснение ссылку на сайт где указано, что если все условия соблюдены то освобожусь от прохождения подобного и в одном файле подкреплял с прежним медикал
-
А там нема опції "foreigner"? У подачі на ворк перміт по КУАЕТ було. Я саме цю опцію й обирала (бо жила в країні і з ворк пермітом, і без нього, ПМЖ не було, тож не знала, що обрати)
-
Мабуть ніхто з цим не зустрічався?!
-
Доброго дня. Може хтось а курсі. Ми пройшли медогляд в Європі. Отримали воркперміти в аеропорту. Як мені дізнатися чи є у мене обмеження чи ні?
-
Hey there Iryna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
А якщо, потрібно буде летіти в Європу чи зможу я потім повернутися по цьому продовженому паспорті?
-
Hey there Lena, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Подскажите ,как правильно подавать семью из 2х взрослых, в одной анкете или в 2х разных?
-
Hey there Evgeniya, and welcome to PR CUAET! How are you?
12 Jan 2024, 17:45
108298/459537
2 minutes ago