PR CUAET
-
Я все можу можу просити роботодавця про ендорсмент, чи спочатку потрібен сетлемент план а потім ендорсмент?
-
Дякую, зрозумів. Можливо Ви також знаєте гарного міграційного консультанта?
-
хоча family sponsorship (програма яка трішки подібна до нашої) - 26 місяців. тепер бачимо що шухляда дійсно довга
-
Тобто спочатку треба зробити перміт а потім візу, якщо дитині 4 роки і є новий паспорт
-
по гуманітарній програмі processing time до PR - 20 місяців. на мою думку наша програма буде не менше
-
Кто едет Торонто оттава 2 апреля ?
-
У закріплених🙌 Але оце вона мені так сказала Що всі оці документи по AIP роботодавець готує. Вам нічого не потрібно робити до того часу. Але там є нюанси по терміну паспорта по цій програмі, і довідках про несудимість (мають бути до 6міс), а також може прийти запит на Refference Letter від іншого з подружжя.
-
Хтось подавався на agri-food pilote відпишіть є питання з заповненням анкети imm0115 ? HELPPPP
-
Вірно! В форматі pdf
-
людям з Квебек співчуваю - у них чомусь все на порядок довше
-
@FedorovaUA доброго вечора. Я бачив вище Ви казали що можна відсканувати фото і зворотню сторону, щоб воно було на одному листі. Підскажіть будь-ласка в якому форматі вы відправляли? Бо в пдф дуже втрачається якість