PR CUAET
-
Друзі а на продовження вп потрібно завантажити існуючий вп? У мене не помістилася вся інформація з форми 5710е і воно дає завантажити лише 1 документ, я її додала окремим файлом
-
Дякую
-
Його раніше зробити неможливо.
-
А якщо дія візи закінчується 1 квітня… То як будучу в Україні зробити йому нову візу в новий паспорт? На це підуть місяці???
-
SIN не продолжается, пока временный статус ничего делать вроде не нужно, когда на ПР подадите будет новый
-
Кто сможет подсказать работал год как самозанятый но на одну и туже компанию ,сейчас компания отправила мне Т4А и я не могу списать налоги на расходы ,я где-то ошибся или компания ?
-
Цього вже ніхто не знає. Можуть зробити швидко, а можете й рік чекати
-
Привіт! В дитини закінчується віза 1 квітня 2024 року. Хочемо 1 травня летіти з ним по подовженому паспорту в Україну. Скажіть будь ласка може хто стикався. Якщо ми зробимо в травні/ червні новий закордонний паспорт дитині, як бути з візою? Його ж не випустять? На основі Стаді Перміту можна податися з України на нову візу? На це підуть місяці?
-
Hey there Александр, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Чи можна зробити паспорт дитині в Україні БЕЗ присутності дитини? Мені як мамі
-
Тих грошей що ви не прикріплювали
-
Треба створювати реквест
-
І ще питання , чи реально в подовжений паспорт дитині зробити візу тут в Канаді за місяць? Може є якісь посилання як робити візу в подовжений паспорт, поділіться будь ласка 🙏🏼
-
Ні, вона там як не обов'язкова, тільки верхню форму 5708
-
Доброго вечора! Це non - Express Entry? Чи може є щось для ЕЕ по федеральній програмі?
-
До 12 лет
-
Можна, якщо дитині до 12 років.За 4 дні знайомі зробили в Києві.
-
А який термін дії паспорту має бути? Я не розумію як підготувати довідки з інших країн про не судимість з терміном 6 міс, враховуючи скільки часу займає ендорсмент і отримання AOR... Готувати завчасно це провал, готувати по факту - вони не місяць робляться...
-
Доброго вечора! Якщо в чаті є building managers, real estate agents, котрі не проти поспілкуватися з приводу навчання, працевлаштування і роботи на цих посадах, напишіть, будь ласка (провінція - BC). Дякую заздалегідь!
-
Вы же писали, что закончился ВП в марте, когда был действительным почему нельзя было сделать sin
12 Jan 2024, 17:45
108443/467924
6 minutes ago