PR CUAET
-
Привет всем. Я наметил на завтра придет в Канаду, но чувствую что повышается температура тела. Заболеваю наверное. Что меня ждёт по прилёту в Канаду, если я с температурой и "разбитый" прилечу в Канаду? В карантин отправят меня на 2 недели или уже этого там нет? Спасибо.
-
Які Ваші програми?
-
Я повторюся, бо до кінця не можу збагнути. Чи правильно я розумію, що якщо я маю диплом після 11 класу та диплом кваліфікованого робітника з професійного ліцею сфері послуг, то в WES я вказую диплом після 11 класу? Диплом кваліфікованого робітника тут у майбутньому мені не знадобиться і тому не треба його ніде ні реєструвати, ні перекладати?
-
Я по SWO Manitoba provincial nominee
-
тобто, в траймі минулого року запускали зново опортюніті? Я щось була впевнена, що це до наступного року буде "закрито".
-
Єдино що це тоді давало - це можливість одноразово при виїзді з таким штампом вивезти з собою необмежену суму кешем , задекларував її як вивіз грошей при переїзду на постійно місце проживання. Кому це не треба було - ті не заморочувалися. Зараз при забороні виїжджати чоловікам з 18 по 60 років - це дає законну можливість їм виїхати. Ну якщо зможеш пройти всі процедури і все оформити.
-
Нє а!!! Якщо ви по AOS - вибирайте подача через мейл!!! Онлайн сабміти стали тільки після Ковіду, в системі наші програми досі висять як «по пошті» Які Ваші програми?
-
Здравствуйте .Подскажите если на роботе дали temporarily layoff ,но моя заявка по программе swm на рассмотрении с ноября и имеет статус «information requested» нужно ли мне уведомлять офицера и срочно искать новою работу.И если да то в течении какого времени эту нужно сделать и должна ли новая работа совпадать по noc ?